Adatvédelem

Minden, az ezen a honlapon Ön által megadott személyes információt a Mondial Assistance kezeli,  a hatályban levő adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően.

Az Ön részéről küldött kéréseket, melyek szerint Mondial Assistance szolgáltatásairól és termékeiről  szeretne további információkat megtudni, továbbítjuk adataival együtt adott témában felelős munkatársaink felé.

Miután Mondial Assistance kézhez kapta az Ön által megküldött információkat, Mondial Assistance adatvédelmi előírásokat alkalmazva feldolgozzuk azokat. Ön a kérés Mondial Assistance felé való elküldésével beleegyezik az adatvédelmi előírásoknak megfelelő adatfeldolgozással. Céginformációkat honlapunk alján olvashat.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat vagy vásárolni szeretne honlapunkon, a következő adatok megadására kérjük: az Ön neve, email cím, postai cím, telefonszám, vásárlás esetén pedig továbbá hitelkártya száma és lejárati idő.

Bármely más információt (kivéve a személyes információt) melyet pl. a honlap használata közben gyűjtöttünk össze, megőrzünk további szolgáltatások nyújtásának érdekében.

Az Ön által megadott információkat csakis az Ön által támasztott szerződéskötési és foglalási szolgáltatások lehetővé tételének és engedélyezésének illetve a folyamatos szolgáltatás-nyújtás érdekében tesszük, továbbá hogy adminisztrálni, támogatni, javítani és fejleszteni tudjuk Mondial Assistance ajánlatait.

Szintén összegyűjtjük a honlap látogatóinak együttes információit. Ezt a globális adatot arra használjuk, hogy még vásárló barátabbá alakítsuk a honlap tartalmát, mely a felhasználók számára úgy nyújt jobb élményt, hogy közben személyiségi jogaik nem sérülnek.

Továbbá, ahol a termékek és szolgáltatások honlapunkon történő megvásárlásánál beleegyezett, Mondial Assistance felhasználhatja információit annak érdekében, hogy tájékoztassa Önt más, ajánlatai között szerepelő szolgáltatásokról és termékekről, amelyek érdekelhetik Önt, beleértve az általános szolgáltatásokat, melyekkel kiegészítheti útját. Ilyen esetben a Mondial Assistance adatvédelmi irányelvei vonatkoznak a személyes információi használatára.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.