Üzleti ügyfeleknek

A Mondial Assistance a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően a világ bármely pontján biztonságban érezheti magát!

Az elmúlt évtizedek alatt az AWP P&C S.A. (a Mondial Assistance márkanév birtokosa) az utasbiztosítások szakavatott szolgáltatójává vált Európa szerte és az egész világon.

A segítségnyújtás területén önálló éjjel-nappali segélyhívó központtal és az ehhez szükséges hozzáértéssel és szervezettel rendelkezik, hogy az egész világon segítséget nyújtson a bajba jutottaknak.

Több mint 17 ezer munkatárs 70 nyelven, 76 országban lokális támogatással évente sok millió ügyfélnek segít és minden 2. másodpercben fogadja telefonhívásaikat.

Orvosok, kórházak, légi-, taxi-, és mentőtársaságok, szervizek és szállító cégek tízezreivel tartja a kapcsolatot

Ügyfélszolgálat

Mondial Assistance Magyarország
Szabadság út 117.
Budaörs, H-2040

Telefon : +36 23 50 7416
Fax : +36 23 50 7414
Email :
ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at         
karbejelentes@mondial-assistance.at

Ügyfélszolgálati órák munkanapokon:

  • Hétfő - Péntek: 8.00-16.00
Kapcsolatfelvétel a Mondial Assistance-szal

Amennyiben kérdései lennének cégünkkel a biztosítási termékeinkkel illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, szívesen várjuk megkeresését.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.