Ismerje  meg a Mondial Assistance-t

Ha még nem ismeri vállalatunkat engedje meg, hogy bemutassuk Önnek.

Biztosítótársaságunkat Ügyfeleink és Partnereink kereskedelmi nevén, Mondial Assistance Magyarországként ismerik, míg hivatalos, cégjegyzék szerinti elnevezésünk AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe (Franciaországi felügyeleti szerve és engedélyszáma: Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR), 61, rue Taitbout, 75436 Paris Cedex 09. Tel : (33) 01 49 95 40 00; SIREN: 519490080).

Mondial Assistance:

A világ egyik legnagyobb biztosítója mely speciális biztosításokat ajánl és széleskörű szolgáltatást nyújt.

  • Átfogó utasbiztosítási termékeket és szolgáltatásokat ajánl.
  • Több mint 9.300 utazásszakértő alkalmazottal rendelkezik szerte a világon.
  • Egészségügyi hálózatunk, több mint 240 országban lehetővé teszi a megbízható orvosi ellátást.
  • Segélyhívó szolgálatunk, a hét minden napján, napi 24 órában áll az utazók rendelkezésére.

A nagy múlttal rendelkező Mondial Assistance első osztályú termékeket és szolgáltatásokat ajánl személyeknek, családoknak, üzletembereknek, diákoknak, nászutasoknak és még számtalan különböző utazónak. A párizsi székhelyű és 5 kontinensen több, mint 28 országban jelen lévő Mondial Assistance, egyedülálló felkészültséggel nyújt átfogó segítséget minőségi termékeivel és szolgáltatásaival utazása során bármerre a világon.

Missziónk a segítségnyújtás: bárhol, bármikor

A világ egyik legnépszerűbb utasbiztosítójaként a Mondial Assistance évente több mint 10 millió ügyfelet támogat. Minden nap építjük történelmünket, elsőosztályú termékeink forgalmazásával és a világ utazóinak szolgálatával. A Mondial Assistance választásával egy átfogó globális hálózat támogatását tudhatja maga mögött. Nem számít, hogy milyen messze utazik - a segítség mindig kéznél van.

Mielőtt elutazna

Nem számít, hogy milyen utazást tervez az utasbiztosítás védelme csak a javát szolgálhatja. Milyen védelem a legjobb Önnek? Hogyan működik az utasbiztosítás?

Használja a weboldalt és megtalálja ezekre, vagy egyéb, az utasbiztosítással kapcsolatos fontos, gyakori kérdéseire a válaszokat. Továbbá megismerheti az általános kifejezéseket az általános fogalmakat tartalmazó oldalunkról.   

Utazás alatt

Útja során, bárhol a világon szüksége lehet azonnali orvosi segítségre. Hívja 24 órás segélyhívónkat, amikor szüksége van:

  • Minőségi orvosi segítséget találni
  • Helyi segítséget találni

Segélyhívó központunk elérhetőségei:

Telefon: + 36 1 814 9500

Fax: + 43 1525 03 888

Email: segelykozpont@mondial-assistance.at

Biztonsága, elégedettsége és nyugalma az első helyen állnak számunka. Nem számít, hogy merre van: ha szüksége van ránk, mi ott vagyunk Önnel és segítünk. 

Sajnáljuk, hogy utazása során váratlan esemény érte, viszont örömmel nyújtunk Önnek segítséget. 

A meglepetések elkerülése végett kérjük utasbiztosítása megkötése előtt olvassa át biztosítási feltételeinket.

Nem számít, hogy hogyan és miért választanak minket, vásárlóinknál jobban nem számít semmi más. 

Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal vagy a kötvényével kapcsolatosan, szívesen várjuk hívását.

Itt megtalálja a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat.

Kollégáinkat szakmai és szociális területen támogatjuk: a folyamatos továbbképzés a hétköznapi gyakorlat része.

A Mondial Assistance Magyarország rövid története

Nógrádi Margaréta, a magyarországi iroda vezetője 2007. február elsején vágott bele Bécsből a magyar üzlet felépítésébe a délkelet-európai értékesítési igazgató és az osztrák szervezeti egység támogatásával. 2007. október 1-én nyílt meg Budaörsön egy kis, családiasan működő három fős iroda. A csapat mára hét főre nőtte ki magát. Az értékesítés 2008. márciusában indult.

A Mondial Assistance üzletpolitikája nagyrészt b2b, azaz sok esetben üzleti partnereken keresztül tevékenykedik. A cég bevételének nagy százaléka ebből a csatornából jön. Üzleti partnerei az utazási irodák, hagyományos és online brókerek, utazási portálok, légitársaságok.

2008. márciusában indult a POLEASY foglalási rendszer (kötvénykötés könnyedén), Európa egyik legmodernebb, webalapú foglalási eszköze. Semmiféle telepítésre nincs szükség és a partnerek igényei szerint alakítottuk ki. Azóta masírozik előre a Mondial Assistance. Két jelentős értékesítési mérföldkő nagyban segítette a cég előmenetelét. 2008 őszén sikerült a Malévvel partnerkapcsolatot kialakítani. Egy olyan nagy céggel amely mind presztízsben, mind pedig bevételben óriási lépést jelentett.

A Mondial Assistance cégcsoport világpiaci vezető az online utasbiztosítások terén. Kezdetben több mint 50 légitársasággal dolgozott együtt világszerte. Ezek mind menetrend szerinti nemzeti légitársaságok mind pedig low-cost, azaz fapados légitársaságok. A legnagyobb  légi partnereink ma Magyarországon  KLM Royal Dutch Airlines, Air France, Aegean Airlines, Swiss International Air Lines, Air Transat, British Airways, TAP Portugal, Aer Lingus, és a Delta Airlines.

A másik nagy horderejű partnerkapcsolat pedig a 2009-ben a Netrisk-kel kialakított partnerkapcsolat, amely szintén mind public relations értékben mind bevételben nagy előrelépés volt. Jelenleg több mint 400 üzleti partnerrel tart partnerkapcsolatot a Mondial Assistance.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.