Ismerje  meg a Mondial Assistance-t

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

FONTOS! Tekintettel arra, hogy a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe folyamatosan új területek és országok kerülnek felvételre, ezért kérjük, hogy feltétlenül ellenőrizze - még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt - a Konzuli Szolgálat oldalán, hogy úticélja nem esik-e a fenti kategóriák valamelyikébe.

Amennyiben a figyelmeztetés ellenére Ön a fentiek szerinti besorolású „Utazásra nem javasolt”, vagy „Fokozott biztonsági kockázatú” területre utazik/utazna, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra. Ezért határozottan azt javasoljuk, hogy ilyen esetben (utazási tilalom vagy veszély fennállása esetén) NE vásároljon biztosítást, vagy legyen tisztában azzal, hogy ezekre a területekre nem érvényes a biztosítás!

Utazási-, és útlemondási biztosítások megkötésekor vegye figyelembe, hogy
(i)        ezek a biztosítások járványok és pandémiák révén bekövetkező eseményekre nem nyújtanak fedezetet, továbbá
(ii)       nem minősül biztosítási eseménynek, ha Ön a koronavírustól való félelem miatt mondja le utazását, következésként
az ezekből eredő károkat a biztosító nem téríti meg! 

 
További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.


Ha még nem ismeri vállalatunkat engedje meg, hogy bemutassuk Önnek.

Biztosítótársaságunkat Ügyfeleink és Partnereink kereskedelmi nevén, Mondial Assistance Magyarországként ismerik, míg hivatalos, cégjegyzék szerinti elnevezésünk AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe (Franciaországi felügyeleti szerve és engedélyszáma: Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR), 61, rue Taitbout, 75436 Paris Cedex 09. Tel : (33) 01 49 95 40 00; SIREN: 519490080).

Mondial Assistance:

A világ egyik legnagyobb biztosítója mely speciális biztosításokat ajánl és széleskörű szolgáltatást nyújt.

  • Átfogó utasbiztosítási termékeket és szolgáltatásokat ajánl.
  • Több mint 9.300 utazásszakértő alkalmazottal rendelkezik szerte a világon.
  • Egészségügyi hálózatunk, több mint 240 országban lehetővé teszi a megbízható orvosi ellátást.
  • Segélyhívó szolgálatunk, a hét minden napján, napi 24 órában áll az utazók rendelkezésére.

A nagy múlttal rendelkező Mondial Assistance első osztályú termékeket és szolgáltatásokat ajánl személyeknek, családoknak, üzletembereknek, diákoknak, nászutasoknak és még számtalan különböző utazónak. A párizsi székhelyű és 5 kontinensen több, mint 28 országban jelen lévő Mondial Assistance, egyedülálló felkészültséggel nyújt átfogó segítséget minőségi termékeivel és szolgáltatásaival utazása során bármerre a világon.

Missziónk a segítségnyújtás: bárhol, bármikor

A világ egyik legnépszerűbb utasbiztosítójaként a Mondial Assistance évente több mint 10 millió ügyfelet támogat. Minden nap építjük történelmünket, elsőosztályú termékeink forgalmazásával és a világ utazóinak szolgálatával. A Mondial Assistance választásával egy átfogó globális hálózat támogatását tudhatja maga mögött. Nem számít, hogy milyen messze utazik - a segítség mindig kéznél van.

Mielőtt elutazna

Nem számít, hogy milyen utazást tervez az utasbiztosítás védelme csak a javát szolgálhatja. Milyen védelem a legjobb Önnek? Hogyan működik az utasbiztosítás?

Használja a weboldalt és megtalálja ezekre, vagy egyéb, az utasbiztosítással kapcsolatos fontos, gyakori kérdéseire a válaszokat. Továbbá megismerheti az általános kifejezéseket az általános fogalmakat tartalmazó oldalunkról. 

Figyelem! 

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme és megőrzése érdekében személyes ügyfélfogadásunk bizonytalan ideig szünetel.

Ugyanakkor telefonon és e-mailben továbbra is a megszokottak szerint örömmel állunk rendelkezésükre.  

  

Utazás alatt

Útja során, bárhol a világon szüksége lehet azonnali orvosi segítségre. Hívja 24 órás segélyhívónkat, amikor szüksége van:

  • Minőségi orvosi segítséget találni
  • Helyi segítséget találni

Segélyhívó központunk elérhetőségei:

Telefon: + 36 1 814 9500

Fax: + 43 1525 03 888

Email: segelykozpont@mondial-assistance.at

Biztonsága, elégedettsége és nyugalma az első és legfontosabb számunkra. Nem számít, hogy hova utazik: ha szüksége van ránk, mi ott vagyunk Önnel és segítünk. 

Sajnáljuk, hogy utazása során váratlan esemény érte, viszont örömmel nyújtunk Önnek segítséget. 

A meglepetések elkerülése végett kérjük utasbiztosítása megkötése előtt olvassa át biztosítási feltételeinket.

Nem számít, hogy hogyan és miért választanak minket, vásárlóinknál jobban nem számít semmi más. 

Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal vagy a kötvényével kapcsolatosan, szívesen várjuk hívását.

Itt megtalálja a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat.

Kollégáinkat szakmai és szociális területen támogatjuk: a folyamatos továbbképzés a hétköznapi gyakorlat része.

A Mondial Assistance Magyarország rövid története

Az akkori magyarországi iroda vezetője 2007. február elsején vágott bele Bécsből a magyar utasbiztosítási üzlet felépítésébe a délkelet-európai értékesítési igazgató és az osztrák szervezeti egység támogatásával. Ezt követően 2007. október 1-én nyílt meg Budaörsön egy kis, családiasan működő három fős iroda, amely aztán rövidesen hét főre nőtte ki magát. Az utasbiztosítással kapcsolatos termékek értékesítése 2008. márciusában indult.

A Mondial Assistance üzleti modellje részben B2B részben pedig B2C, azaz sok esetben üzleti partnereken keresztül tevékenykedik, de közvetlenül is értékesít lakossági ügyfelek számára megfelelő biztosításokat. Egyéni ügyfelei mellett üzleti partnerei az utazási irodák, hagyományos és online brókerek, utazási portálok és légitársaságok.

2008 márciusában indult a POLEASY foglalási rendszer is („kötvénykötés könnyedén”), Európa akkor egyik legmodernebb, webalapú foglalási eszköze. Használatához semmiféle bonyolult számítogépes telepítésre nem volt szükség és a partnerek igényei szerint került kialakításra. A Mondial Assistance fejlődése azóta is töretlen. A kezdetekben két jelentős értékesítési mérföldkő is nagyban segítette a cég előmenetelét. 2008 őszén sikerült a Malévvel partnerkapcsolatot kialakítani, amely mind presztízsben, mind pedig bevételben óriási lépést jelentett előre.

A Mondial Assistance cégcsoport a világpiac élvonalába tartozik az online utasbiztosítások és asszisztansz szolgáltatások terén. Kezdetben több mint 50 légitársasággal dolgozott együtt világszerte. Köztük számos menetrend szerinti nemzeti légitársasággal, mind pedig low-cost, vagy más néven fapados légitársaságokkal. A legnagyobb légi partnereink ma Magyarországon:  KLM Royal Dutch Airlines, Air France, Aegean Airlines, Swiss International Air Lines, Air Transat, British Airways, TAP Portugal, Aer Lingus, és a Delta Airlines.

A másik nagy horderejű partnerkapcsolat 2009-ben a Netrisk-kel és a Biztositas.hu-val kialakított együttműködés volt, amely szintén mind public relations értékben mind bevételben jelentős fejlődést eredményezett. Ugyankkor, bár jelenleg több mint 400 üzleti partnerrel tart gyümölcsöző kapcsolatot a Mondial Assistance, a saját weboldalon, egyedi ügyfeleknek kínált utasbiztosítási termékei és szolgáltatásai is népszerűek. Ennek egyértelmű jele, hogy mind az ügyfeleink, mind a szakma kiemelkedően díjazta munkánkat:

2017-ben a Biztositas.hu kezdeményezésével rendezett az Év Utazási Biztosítója megmérettetésen a szolgáltatás és a kárrendezés kategóriában is az 1. helyen végeztünk és elnyertük az ÉV UTAZÁSI BIZTOSÍTÓJA címet.

2018-ban pedig a szakma az előkelő 3. helyezetnek járó Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal értékelte a Mondial Assistance Magyarország termékeit és szolgáltatásait az Utasbiztosítás kategóriában.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.