Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

                               

Ügyfélszolgálat
06 23 50 7416

Örömmel segítünk!
Kérdése van a biztosításkötéssel kapcsolatban?
Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol munkanapokon örömmel állunk renelkezésére az Önnek leginkább megfelelő utasbiztosítás kiválasztásában:
Hétfőtöl péntekig 08.00 és 16.00 óra között.
Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt
 
Ha egy nem várt eseményt követően nem biztos benne, hogy mit tegyen, le kell-e mondania a tervezett utazását, akkor szívesen segítünk megfelelő döntést hozni.
 
 
 
Tanácsadás

 

Ha utazása során azonnali segítségre van szüksége, megbetegedett, vagy baleset érte, hívja segélyközpontunkat: +36 1 814-9500

 

 

Mit tegyen baj esetén?

 

Sajnáljuk, ha bármilyen kellemetlenség, baj vagy kár érte utazása tervezése közben vagy útja alatt. Tudnia kell, hogy ilyen esetekben is ott állunk Ön mellett, hogy segítsünk.


 

Káreset benyújtása

Egyszerűen, gyorsan, online! Ha tudja milyen fedezetere van szüksége, online felütetünkön pilanatok alatt megkötheti az Önnek legmegfelelőbb utasbiztosításunkat.

 

 

Utasbiztosítás

Mondial Assistance Magyarország
Szabadság út 117.
Budaörs, H-2040

Telefon : +36 23 50 7416
Fax : +36 23 50 7414
Email : 
ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at          
karbejelentes@mondial-assistance.at

 

 

Ügyfélszolgálati órák munkanapokon:

Figyelem! 

Költözik az ügyfélszolgálati iroda! 

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy társaságunk új irodába költözik, ezért a személyes ügyfélfogadásunk határozatlan ideig szünetel. Kérjük, hogy ebben az időszakban ügyfélszolgálatunkat telefonon (06 23 50 7416) vagy e-mailben (ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at) keresse. 

Tehát telefonon és e-mailben továbbra is a megszokottak szerint örömmel állunk rendelkezésükre:  

Hétfő -  Péntek: 8.00-16.00

gyorsan, egyszerűen, online
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
A Mondial Assistance saját, éjjel-nappal elérhető, felkészült segélyszolgálata, orvosi és egyéb területeken szakértő csapata az év 365 napján várja hívását szükség esetén. 
 
segelykozpont@mondial-assistance.at