Autó-Motor Asszisztencia Családi Utasbiztosítással

Családi autós utazások speciális utasbiztosítása!

Szolgáltatások

 • Egészségügyi védelem
 • Gépjármű mentés a helyszínen vagy elvontatás
 • Poggyászbiztosítás
 • Hazaszállítás totálkár esetén is
 • Balesetbiztosítás
 • Télisport biztosítás
 • Csereautó
 • 24/7 segítségnyújtás világszerte

Fedezetek megtekintése 

DÍJSZÁMÍTÁS

Autó-Motor Asszisztencia Családi Utasbiztosítással fedezeti szintek:

Maximum 31 napra köthető, s a biztosított gépjármű lehet saját autó, a szomszéd autója, kilenc fős kisbusz, motorkerékpár, lakókocsi, lakóautó, utánfutó, minden, ami ilyen kiskategóriában mozog és gurul. külföldi rendszámú is lehet. Egy dolog viszont nem lehet: bérelt autó.

Autó-motor Asszisztencia Családi Kedvezményes Utasbiztosítással terméket ajánljuk mindazon családoknak, akik autóval kelnek útra a nyaraláshoz, utazáshoz, a földrajzi értelemben vett Európán belül.

Család: max. 2 felnőtt + max. 5 gyermek (18 éves kor alatti) rokonsági foktól függetlenül.

A biztosítási védelem azon (első forgalomba helyezéstől számított, max. 10. évét be nem töltött) személygépkocsikra, motorkerékpárokra, lakókocsikra és legfeljebb 9 férőhelyes kombi járművekre érvényes, amelyek rendszáma (saját vagy céges) a kötvényen feltüntették.

Érvényességi terület: Európa

Előnyei:

 • Rokonsági foktól függetlenül köthető max. 2 felnőtt és max. 5 gyermek részére
 • Külföld, valamint belföldön is a biztosított lakóhelyétől több mint 50 km-re a biztosított járműre a már megkezdett utazás során
 • Saját, céges és külföldi rendszámra is megköthető
 • Magas alapfedezetek
 • Akár 9 éves gépjárműre is köthető
 • Helyszíni javítás, szervízbe szállítás
 • Hazaszállítás
 • Gyerek: a biztosításkötés dátuma előtt még nem töltötte be a 18. életévét. A biztosított életkorát a biztosításkötés dátumához viszonyítva kell megadni nem pedig az utazás dátumához képest.
 • Szállsáköltség / Csereautó
 • Nincs felső korhatár és időskori felár nélkül köthető
 • Poggyászbiztosítás tárgyankénti limit nélkül,műszaki cikkek (Laptop, telefon, fényképező...stb)
 • Sí,- snowboard: alapszolgáltatás felár nélkül saját és bérelt sífelszerelés rablása, lopása, rongálódása

Milyen utazásokhoz köthető?:

 • Utazás személyautóval
 • Európai családi utazásokhoz
 • Hosszabb-rövidebb külföldi családi utakhoz
 • Tengerparti családi üdüléshez
 • Külföldi városlátogatáshoz, körutazáshoz
 • Lakókocsis utazásokhoz
 • Családi síutakhoz
 • Külföldi rokonlátogatáshoz
 • Külföldi barátlátogatáshoz

Miért jó nekem az Őrangyal Családi Utasbiztosítás és Autó-Motor Asszisztencia? 

 • Mert azonnali segítséget nyújt a világ minden táján: a nap 24 órájában – az év 365 napján betegség, baleset, büntetési eljárás, utazási okmányok/fizetési eszközök elveszítése esetén.
 • Az Őrangyal utasbiztosítás megfelelő védelmet nyújt, ha Ön családjával tengerparti nyaralása közben búvárkodik (pl. hiperbár kamra), vagy tengeri hajóút keretében fedezi fel a világot, vagy akár a téli sportoknak, síelésnek, snowboardozásnak (pl. helikopteres mentés) hódol.
 • Mert felső korhatár nélkül biztosítási védelmet nyújt világszerte, bárhol, bármikor, több hónapra, vagy akár 365 napra! Több mint 13 ezer munkatárs 58 nyelven, évente sok millió ügyfélnek segít és az egész világon két másodpercenként fogadja a bajbajutottak segélykérő telefonhívásait. 
 • Mert szokatlan helyzetekben segítségünkre siet. Például, ha valamilyen oknál fogva meg kell szakítanunk az utazást, mert valami történt az itthon maradottakkal. Hasonlóan kellemetlen helyzet, ha el sem tudunk utazni. Erre az útlemondási, más néven sztornóbiztosítás kínál fedezetet, de léteznek kombinált termékek is. Amikor a sztornóbiztosítást kötjük, meg kell nézni, hogy önrészes vagy önrész nélküli, ez mutatja, hogy útlemondáskor a teljes összeget vagy csak egy részét kapjuk-e vissza.
 • Az Őrangyal Családi Utasbiztosítás nagyszerű biztosítási forma családok, baráti társaságok, patchwork-családok részére is. A Mondial Assistance biztosítási termékeinél a gyermek18 éves koráig számít gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig. Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek.
 • Az Autó-Motor Asszisztencia az Őrangyallal együtt, illetve önálló termékként is köthető. A biztosítási védelem azon (első forgalomba helyezésétől számított, max.10. évét nem töltötte be) személygépkocsikra, motorkerékpárokra, lakókocsikra és legfeljebb 9 férőhelyes kombijárművekre érvényes, amelyek rendszáma (saját vagy céges) a kötvény lefoglalásakor meg lett adva, és azt a kötvényen feltüntették. Akkor jön jól, ha az autóval történik valami, ebben az esetben szervizelés, csereautó, szükség esetén szállás és hazaszállítás is igénybe vehető. 

Mire figyeljek utasbiztosítási csomagom kiválasztásánál?

Elsősorban gondoljuk át és járjunk utána, a választott úti cél milyen kockázatokat hordozmagában! Ez nagyon fontos, hiszen más “kockázatokat” rejt Róma és mást Tunézia.

Ne legyünk restek és alaposan olvassuk végig a tájékoztatót, a szolgáltatások részletezését, s az egyes tételekhez kapcsolódó limiteket. Baleset vagy kórházi ellátás esetén a számla könnyen 10-12 millió forintra is rúghat. Az is előfordulhat, hogy egy baleset rokkantságot von maga után, nem mindegy, ennek például milyen időkorlátot szab egy adott termék. A kiválasztásnál mindig hallgassunk józan eszünkre, és gondoljuk végig, személyes körülményeink függvényében milyen váratlan események történhetnek, aminek a megoldásában segítségre szorulhatunk.

Biztosított személyek azok a biztosítási kötvényekben megjelölt személyek, akik a biztosítás megkötésének időpontjában legalább 6 hónapja állandó bejelentett lakhellyel rendelkeznek Magyarországon, Svájcban, Liechtensteinben vagy az Európai Unió egyik tagállamában.

Európa: a földrajzi értelemben vett Európa beleértve a Földközi-tengerrel határos országokat.

Gondoljunk csak bele: Egy egyhetes útnál 14.840 forintba kerül per gépjármű (10 évnél fiatalabb esetén) per család az Autó-Motor Asszisztencia Családi Kedvezményes Utasbiztosítással biztosítás, ami méltányos, megfizethető ár az által nyújtott  fedezetekért. Hiszen súlyos anyagi helyzetbe kerülhetünk ha külföldön saját zsebből kellene trailert hívni, vagy mentést fizetni, vagy az orvosi költséget fedezni a külföldi méregdrága szolgáltatási árakon.  Felhívnánk a figyelmet viszont arra, hogy mi átvállaljuk ugyan a rezsiköltséget a szervízben vagy a helyszíni javításkor is, ám az esetlegesen szükségessé váló alkatrész cserét, pótlást a biztosított fél fizeti meg.

Egy biztosítási szerződés (kötvény) megkötése esetén a Mondial Assistance utolsó hatályban lévő biztosítási feltételei, szolgáltatásai és tarifái érvényesek.

Amennyiben kérdései lennének az utasbiztosítással kapcsolatosan, nézze meg a Gyakori kérdések oldalunkat.

Válassza ki a megfelelő Autó-Motor Asszisztencia biztosítást, mely leginkább megfelel utazási / nyaralási feltételeinek

Elérhetőség
+36 23 507 416
Autó-motor asszisztencia
családi utasbiztosítással 


DÍJSZÁMÍTÁS
Autó-motor asszisztencia
őrangyal minivel


DÍJSZÁMÍTÁS
Autó-motor asszisztencia


DÍJSZÁMÍTÁS
Segítségnyújtás  
Utazás megszakítás   - -
Gépjármű helyszíni javítás, szervízbe szállítás  
Hazaszállítás és továbbutazás vagy  
Szállásköltség  
Csereautó  
Egészségügyi védelem   -
Poggyászbiztosítás   -
Balesetbiztosítás   -
Extra költségek visszaútra   -
Terrorcselekmények   - -
Az utazás késői megkezdése   - -
Utazás megismétlése   - -
Felelősségbiztosítás   -
Télisport biztosítás   - -
Házikedvenc védelem   -
Home-asszisztencia   - -
Kötvénykötési információ
Biztosított személy(ek)   Család: maximum 2 felnőtt és 5 gyermek (18 év alatti a biztosításkötés napján), rokonsági foktól függetlenül Egy kötvényben maximum 9 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 9 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól.
Utasbiztosítás érvényességi területe   Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai éországokat tartalmaz. Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai éországokat tartalmaz. Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai éországokat tartalmaz.
Biztosított életkora   Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort.
Biztosított járművek   Maximum 10 éves, 9 férőhelyes gépjárművek Maximum 10 éves, 9 férőhelyes gépjárművek Maximum 15 éves, 9 férőhelyes gépjárművek
Biztosításkötés időpontja   Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt.
Utasbiztosítás időtartama   Maximum 31 nap Maximum 31 nap Maximum31 nap
Utasbiztosítás kezdete   Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik.
Utasbiztosítás vége   Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. 
Fizetési mód   Hitelkártya Hitelkártya Hitelykártya
© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe a párizsi R.C.S-nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) cég leányvállalata.