Autó-Motor Asszisztencia

Maximum 9 férőhelyes, akár 14 éves gépjárműre is köthető!

Szolgáltatások

 • Gépjármű mentés a helyszínen vagy elvontatás
 • Jármű visszaszolgáltatás / hazautazás
 • Hazaszállítás totálkár esetén is
 • Gépjármű tárolási költség
 • Csereautó
 • 24/7 segítségnyújtás világszerte

Fedezetek megtekintése 

DÍJSZÁMÍTÁS

Autó-Motor Asszisztencia fedezeti szintek:

Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Maximum 31 napra köthető, s a biztosított gépjármű lehet saját autó, a szomszéd autója, kilencfős kisbusz, motorkerékpár, lakókocsi, lakóautó, utánfutó, minden, ami ilyen kiskategóriában mozog és gurul. külföldi rendszámú is lehet. Egy dolog viszont nem lehet: bérelt autó.

Mondial Assistance Autó-motor Asszisztencia termékét ajánljuk mindazon ügyfelünknek, akik autóval kelnek útra a nyaraláshoz, utazáshoz, a földrajzi értelemben vett Európán belül. Ez az önrész nélküli biztosítási termékünket legalább egy nappal az utazás előtt meg kell kötni  maximum kilenc férőhelyes és maximum tízéves személygépjárművekre. Az Autó-motor asszisztencia belföldön is fedezeteket nyújt, a lakóhelytől 50 km-re a gépjármű meghibásodása, baleset vagy járműlopás esetén.

Érvényességi terület: Európa

Előnyei:

 • Külföld, valamint belföldön is a biztosított lakóhelyétől több mint 50 km-re a biztosított járműre a már megkezdett utazás során
 • Saját, céges és külföldi rendszámra is megköthető
 • Akár 14 éves gépjárműre is köthető
 • Helyszíni javítás
 • Hazaszállítás
 • Szervízbe szállítás
 • Szállsáköltség
 • Csereautó
 • Önálló termékként is köthető
 • Gépjármű tárolási költség

Milyen utazásokhoz köthető?

 • Utazás személyautóval
 • Európai utazásokhoz
 • Hosszabb-rövidebb külföldi utakhoz
 • Üzleti utakhoz
 • Tengerparti üdüléshez
 • Motoros utakhoz
 • Külföldi városlátogatáshoz, körutazáshoz
 • Lakókocsis utazásokhoz
 • Síutakhoz
 • 9 férőhelyes kombi járművekre
 • Külföldi rokonlátogatáshoz
 • Külföldi barátlátogatáshoz

Az Autó-Motor Asszisztencia kiváló ár-értékarányú, s önálló biztosítási termékként is megköthető. Nagy előnye a honi biztosítási piacon, hogy megkötését nem kötjük saját baleset-, betegség-, és poggyász biztosításaink megvásárlásához.

A biztosított gépjármű meghibásodása, üzemképtelensége esetén mi gondoskodunk  a legközelebbi szakszervízbe történő eljuttatásához, valamint a jármű vezetőjén kívül, az összes bennülő személy elviteléről is. Ha pedig szállást kell intézni vagy csereautót, akkor az érvényes  az utasokra is, nemcsak az autó vezetőjére. És szükség esetén akár vissza is hozzuk az autót és utasait Magyarországra.

Gondoljunk csak bele: Egy 10 napos nyaralásnál 3.800 forintba kerül (az autó 10 éves koráig, 10 és 15 között is csak 7.600) az Autó-Motor Asszisztencia biztosítás, ami méltányos, megfizethető ár az által nyújtott  fedezetekért.  Hiszen súlyos anyagi helyzetbe kerülhetünk ha külföldön saját zsebből kellene trailert hívni, vagy mentést fizetni a külföldi méregdrága szolgáltatási árakon.  Felhívnánk a figyelmet viszont arra, hogy mi átvállaljuk ugyan a rezsiköltséget a szervízben vagy a helyszíni javításkor is, ám az esetlegesen szükségessé váló alkatrész cserét, pótlást az utas fizeti meg.

Egy biztosítási szerződés (kötvény) megkötése esetén a Mondial Assistance utolsó hatályban lévő biztosítási feltételei, szolgáltatásai és tarifái érvényesek.

Amennyiben kérdései lennének az utasbiztosítással kapcsolatosan, nézze meg a Gyakori kérdések oldalunkat.

Válassza ki a megfelelő Autó-Motor Asszisztencia biztosítást, mely leginkább megfelel utazási / nyaralási feltételeinek

Elérhetőség
+36 23 507 416
Autó-motor asszisztencia 10 évnél fiatalabb autókra 

DÍJSZÁMÍTÁS
Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb autókra

DÍJSZÁMÍTÁS
Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb motorokra

DÍJSZÁMÍTÁS
Segítségnyújtás  
Gépjármű helyszíni javítás, szervízbe szállítás  
Hazaszállítás és továbbutazás vagy  
Szállásköltség  
Csereautó  
Kötvénykötési információ
Biztosított személy(ek)   Egy kötvényben maximum 9 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 9 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 9 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól.
Utasbiztosítás érvényességi területe   Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok), de csak a földrajzi értelemben vett európán belül. Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok), de csak a földrajzi értelemben vett európán belül. Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok), de csak a földrajzi értelemben vett európán belül.
Biztosított életkora   Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biztosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort.
Biztosított járművek  

10 évnél fiatalabb, maximum 9 férőhelyes, nem bérelt gépjárművek

15 évnél fiatalabb, maximum 9 férőhelyes, nem bérelt gépjárművek

15 évnél fiatalabb, nem bérelt motorkerékpárok
Biztosításkötés időpontja   Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt.
Utasbiztosítás időtartama   Maximum 31 nap Maximum 31 nap Maximum 31 nap
Utasbiztosítás kezdete   Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biztosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biztosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik.
Utasbiztosítás vége   Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. 
Fizetési mód   Bank-, és hitelkártya Bank-, és hitelkártya Bank-, és hitelkártya
© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.