Utasbiztosítás családi utazáshoz

Prémium kategóriás utasbiztosítást keres? Olyat, amely kellően magas fedezetet nyújt, akár egy görögországi vagy spanyolországi családi nyaralás, akár egy világkörüli utazás, vagy csupán csak egy családi kiruccanás során váratlanul bekövetkezett baleset, betegség vagy poggyász kár esetén?

Lehet tél vagy nyár, tengerparti nyaralás Olaszországban, kaladpark Ausztriában, történelmi nevezetességek megtekintése Münchenben, Ön és családja biztonságban lesz a nélkülzhetetlen Őrangyal családi utasbiztosításunkkal.

Ha Önnek is elsődleges szempont, hogy a családját mindig és minden körülmények között biztonságban tudja, akkor jó döntés hoz utasbiztosításunk választásával utazásának tervezésekor!

Utasbiztosítás családi utazáshoz

Minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel egy nyugodt családi nyaraláshoz, utazáshoz

Fedezetek megtekintése

295 Ft-tól*

DÍJSZÁMÍTÁS

Őrangyal családi utasbiztosításunk megfelelő védelmet nyújt rövid vagy hosszú távú, európai vagy Európán kívüli utazásokhoz, télen – nyáron. Minőségi utasbiztosításként számtalan extra szolgáltatást tartalmaz alapáron. Nincs szükség kiegészítő szolgáltatások megkötésére, nem számítunk fel különféle felárakat. Számtalan extrém sportra és a tengerparton illetve nyaralása alatt előforduló fakultatív programokra is megfelelő védelmet nyújt Őrangyal családi utasbiztosításunk.

Családi utasbiztosításunk max. 2 felnőtt és max. 5 gyermek (18 év alatti) együttes biztosítását teszi lehetővé, egy kötvényen belül úgy, hogy rokoni kapcsolatra sincs szükség a kötvényen szereplők között. Így nem csak a tényleges családi kapcsolatban lévők részére köthető az Őrangyal családi utasbiztosítás!

Utazhatnak repülővel, autóval, busszal, vonattal vagy akár hajóval is, és megköthető akár 365 napos időtartamra is időskori felár nélkül.

*295 Ft-tól: A díj megállapításakor az ügyfelek (2 felnőtt és 3 gyerek, mint család) által jellemzően nyaralásokra igénybe vett, 8 napos európai utazás, egy napra és egy főre érvényes napidíját vettük alapul.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.