Utasbiztosítás családi utazáshoz

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Prémium kategóriás utasbiztosítást keres? Olyat, amely kellően magas fedezetet nyújt, akár egy görögországi vagy spanyolországi családi nyaralás, akár egy világkörüli utazás, vagy csupán csak egy családi kiruccanás során váratlanul bekövetkezett baleset, betegség vagy poggyász kár esetén?

Lehet tél vagy nyár, tengerparti nyaralás Olaszországban, kalandpark Ausztriában, történelmi nevezetességek megtekintése Münchenben, Ön és családja biztonságban lesz a nélkülözhetetlen Őrangyal családi utasbiztosításunkkal.

Ha Önnek is elsődleges szempont, hogy a családját mindig és minden körülmények között biztonságban tudja, akkor jó döntés hoz utasbiztosításunk választásával utazásának tervezésekor!

Utasbiztosítás családi utazáshoz

Minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel egy nyugodt családi nyaraláshoz, utazáshoz

Fedezetek megtekintése

295 Ft-tól*

DÍJSZÁMÍTÁS

Őrangyal családi utasbiztosításunk megfelelő védelmet nyújt rövid vagy hosszú távú, európai vagy Európán kívüli utazásokhoz, télen – nyáron. Minőségi utasbiztosításként számtalan extra szolgáltatást tartalmaz alapáron. Nincs szükség kiegészítő szolgáltatások megkötésére, nem számítunk fel különféle felárakat. Számtalan extrém sportra és a tengerparton illetve nyaralása alatt előforduló fakultatív programokra is megfelelő védelmet nyújt Őrangyal családi utasbiztosításunk.

Ahogy a valóságban, nálunk is rugalmas a létszámot illetően a család és a család fogalma is!

Ez nem csak azt jelenti, hogy nem szabjuk meg és nem ellenőrizzük a rokoni kapcsolat meglétét az egy biztosításban szereplők között, de az életkorokat is kicsit rugalmasabban kezeljük.
Akár már két utas is családot alkot nálunk, azaz már egy felnőtt és egy gyerek is családi csomagban vásárolhatja meg a biztonságos utazáshoz szükséges fedezetet, 3 főtől pedig előnyösebb, családos  kedvezményes díjban, a családi tarifában részesül.

Tehát mindegy, hogy például két gyerek és egy felnőtt, vagy egy gyerek és két felnőtt utazna, családi kedvezményes termékünkkel tudhatják magukat biztonságban.
Mindössze arra kell odafigyelni hogy, egyszerre minimum 2, de maximum 7 fő biztosítható (max. 2  felnőtt és max. 5 gyerek) egy kötvényben. Illetve, hogy legalább egy főnek 21 év alattinak, egynek pedig 21 év felettinek kell lennie.

Ez azt is jelenti – az általános utasbiztosítási gyakorlattól is eltérve – hogy, ha egy 45 éves anya a 20 éves lányával átugrana Bécsbe vásárolni vagy pár napra a Wörthi-tóhoz esetleg Salzkammergutba akkor azt nálunk a Családi utasbiztosítással teheti meg!   

Utazhatnak repülővel, autóval, busszal, vonattal vagy akár hajóval is, és megköthető akár 365 napos időtartamra is időskori felár nélkül.

*295 Ft-tól: A díj megállapításakor az ügyfelek (2 felnőtt és 3 gyerek, mint család) által jellemzően nyaralásokra igénybe vett, 8 napos európai utazás, egy napra és egy főre érvényes napidíját vettük alapul.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.