Utasbiztosítás családi utazáshoz

Ön egy prémium kategóriás utasbiztosítást keres? Mely a legmagasabb fedezetet nyújtja, akár egy görögországi vagy spanyolországi családi nyaralás, akár egy világkörüli utazás, akár csak egy családi kiruccanás során bekövetkezett baleset betegség vagy poggyász kár esetén?

Ön és családja már rutinos utazó, mert tudja az utasbiztosítás nélkülözhetetlen külföldi utazás során, és elsődleges szempont mindig, hogy a családját biztonságban tudja. Az Őrangyal családi utasbiztosítás választása jó döntés utazásának tervezésekor!

Családi utasbiztosítás                 

Minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel egy nyugodt családi nyaraláshoz - utazáshoz

Ajánljuk mindazoknak, akik optimális védelemet szeretnének családjuknak utazás előtt és alatt is.

Tökéletes választás autóval és családdal történő európai utazáshoz, tengerparti nyaraláshoz...

Őrangyal családi utasbiztosításunk megfelelő védelmet nyújt rövid vagy hosszú távú, európai vagy Európán kívüli utazásokhoz, télen – nyáron. Minőségi utasbiztosításként számtalan extra szolgáltatást tartalmaz alapáron. Nincs szükség kiegészítő szolgáltatások megkötésére, nem számítunk fel különféle felárakat. Számtalan extrém sportra és a tengerparton illetve nyaralása alatt előforduló fakultatív programokra is megfelelő védelmet nyújt Őrangyal családi utasbiztosításunk.

Családi utasbiztosításunk max. 2 felnőtt és max. 5 gyermek (18 év alatti) együttes biztosítását teszi lehetővé, egy kötvényen belül úgy, hogy rokoni kapcsolatra sincs szükség a kötvényen szereplők között. Így nem csak a tényleges családi kapcsolatban lévők részére köthető az Őrangyal családi utasbiztosítás!

Utazhatnak repülővel, autóval, busszal, vonattal vagy akár hajóval is, és megköthető akár 365 napos időtartamra is időskori felár nélkül.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe a párizsi R.C.S-nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) cég leányvállalata.