Utasbiztosítás diákoknak

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

FONTOS! Tekintettel arra, hogy a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe folyamatosan új területek és országok kerülnek felvételre, ezért kérjük, hogy feltétlenül ellenőrizze - még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt - a Konzuli Szolgálat oldalán, hogy úticélja nem esik-e a fenti kategóriák valamelyikébe.

Amennyiben a figyelmeztetés ellenére Ön a fentiek szerinti besorolású „Utazásra nem javasolt”, vagy „Fokozott biztonsági kockázatú” területre utazik/utazna, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra. Ezért határozottan azt javasoljuk, hogy ilyen esetben (utazási tilalom vagy veszély fennállása esetén) NE vásároljon biztosítást, vagy legyen tisztában azzal, hogy ezekre a területekre nem érvényes a biztosítás!

Utazási-, és útlemondási biztosítások megkötésekor vegye figyelembe, hogy
(i)        ezek a biztosítások járványok és pandémiák révén bekövetkező eseményekre nem nyújtanak fedezetet, továbbá
(ii)       nem minősül biztosítási eseménynek, ha Ön a koronavírustól való félelem miatt mondja le utazását, következésként
az ezekből eredő károkat a biztosító nem téríti meg! 

 
További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.A fiataloké az egész világ!

Számukra főleg két terméket kínálunk, attól függően, hogy klasszikus, csoportos osztálykirándulásra indulnak, vagy rövidebb ösztöndíjakat pályáznak meg Európában a külföldre utazó fiatalok, diákok, iskolások, szüleik és tanáraik.

Hiszen a sok-sok öröm mellett a világ felfedezésének, az ösztöndíjas létnek számos kockázata is akad. Nem kell feltétlenül különleges vagy súlyos betegségre, balesetre gondolni és messze, a kontinensünkön kívül bekövetkező eseményekre. Elég megcsúszni a cserediák program során a reggeli készülődés közben a fürdőszobában vagy rosszul lépni a lépcsőn, a járdán, és biztosítás nélkül sajnos a zsebünkbe kell nyúlni, ha orvosi segítségre van szükségünk. Hiszen Európában pl. több országban is önrészt számolnak fel a kezelés során vagy kórházi napi díjat kell fizetnünk, még az Európai Egészségbiztosítási Kártya (vagy EU-Kártya) megléte esetén is. Az sem mindegy, hogy nekünk kell-e megelőlegezni a felmerülő orvosi költségeket, és arról se feledkezzünk meg, ha a lábadozási időszakot Magyarországon szeretnénk tölteni, a hazaszállításunkat – az utasbiztosítással ellentétben - a TB bizony nem fedezi.

Az online köthető Őrangyal Utasbiztosításaink pédául a fenti kockázatok fedezésével nyújt védelmet, az utazni vagy külföldön rövidebb-hosszabb időre tanulni vágyó fiatalok és szüleik zsebéhez szabott, baráti árakon.

Utasbiztosítás diákoknak, iskolás csoportoknak, síutakhoz, szabadidős-, osztály és tanulmányi kirándulásokhoz.                                                                                                                 

Tökéletes választás mindazon diákoknak, akik olyan minőségi online utasbiztosítást kötnének, amely segítséget nyújt Európában, mindenütt és mindenkor.                                                                                             

Őrangyal mini                                        

Ajánljuk mindazon diákoknak, akik minőségi utasbiztosítást kötnének néhány napos európai utazáshoz, tengerparti nyaraláshoz, hosszú hétvégéhez vagy városlátogtáshoz.

Azok számára, akik még magasabb térítési limitek tudatában indulnának útnak, Európán kívüli területeket keresnének fel, vagy esetleges terror cselekmények során is védelmet keresenek, az Őrangyal Utasbiztosításunkat ajánljuk.

Hétvégi kiruccanásokra, rokon-, barát-, városlátogatásokra pedig, a rövid időtartamokra az ár szempontjából még kedvezőbb Őrangyal Mini termékünket javasoljuk

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.