Utasbiztosítás diákoknak

Miénk az egész világ, de legalábbis Európa! Nagykorúságunk küszöbét átlépve, a huszas éveinkben kevéssé gondolunk rá, hogy életerős, egészséges diákként, turistaként hosszabb-rövidebb külföldi útjainkon akár baj is érhet bennünket. Pedig előfordulhat, hiszen a sok-sok öröm mellett a világ felfedezésének, az ösztöndíjas létnek számos kockázata is akad. Nem kell feltétlenül különleges vagy súlyos betegségre, balesetre gondolni és messze, a kontinensünkön kívül bekövetkező eseményekre. Elég megcsúszni a reggeli készülődés közben a fürdőszobában vagy rosszul lépni a lépcsőn, a járdán, és biztosítás nélkül sajnos a zsebünkbe kell nyúlni, ha orvosi segítségre van szükségünk. Hiszen Európában pl. több országban is önrészt számolnak fel a kezelés során vagy kórházi napi díjat kell fizetnünk, még az Európai Egészségbiztosítási Kártya (vagy EU-Kártya) megléte esetén is. Az sem mindegy, hogy nekünk kell-e megelőlegezni a felmerülő orvosi költségeket, és arról se feledkezzünk meg, ha a lábadozási időszakot Magyarországon szeretnénk tölteni, a hazaszállításunkat – az utasbiztosítással ellentétben - a TB bizony nem fedezi.

A kizárólag online köthető Őrangyal Utasbiztosítás Fiataloknak pédául a fenti kockázatok fedezésével nyújt védelmet, az utazni vagy külföldön rövidebb-hosszabb időre tanulni vágyó fiatalok zsebéhez szabott, alacsonyabb árakon.

Egyedi utasbiztosítás diákoknak európai tanuláshoz, ösztöndíjhoz, akár 1 évre is. Csak itt köthető!                                                                                                                                               

Őrangyal utasbiztosítás                          

Tökéletes választás mindazon diákoknak, akik olyan minőségi online utasbiztosítást kötnének, amely segítséget nyújt világszerte, mindenütt és mindenkor.                                                                                             

Őrangyal mini                                        

Ajánljuk mindazon diákoknak, akik minőségi utasbiztosítást kötnének néhány napos európai utazáshoz, tengerparti nyaraláshoz, hosszú hétvégéhez vagy városlátogtáshoz.

Azok számára, akik még magasabb térítési limitek tudatában indulnának útnak, Európán kívüli területeket keresnének fel, vagy esetleges terror cselekmények során is védelmet keresenek, az Őrangyal Utasbiztosításunkat ajánljuk.

Hétvégi kiruccanásokra, rokon-, barát-, városlátogatásokra pedig, a rövid időtartamokra az ár szempontjából még kedvezőbb Őrangyal Mini termékünket javasoljuk

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.