Őrangyal Mini

A rövid európai utazások speciális utasbiztosítása!

Szolgáltatások

 • Egészségügyi védelem
 • Poggyászbiztosítás
 • Balesetbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Házikedvenc védelem
 • 24/7 segítségnyújtás világszerte

Fedezetek megtekintése 

DÍJSZÁMÍTÁS

510 Ft-tól*

Őrangyal Mini fedezeti szintek:

A rövidtávú utazások, hosszú hétvégék, városlátogatások, tengerparti utak, speciális biztosítása utazzon akár autóval, repülővel vagy busszal. Felső korhatár nélkül köthető, csak Európára érvényes. Kint tartózkodás maximális időtartama 16 nap.

Leghőbb vágya egy operajegy a milánói Scalába? Barcelónába támadt kedve átruccanni egy Bajnokok Ligája focimeccsre? Alpesi wellness ajánlatok csalogatják? Egy régi régi Malév reklám  szárnyakat igért vágyainknak. Az utóbbi években igen kedveltek lettek, s szinte tömegméretűvé váltak a rövidebb  utazások, így a városlátogató túrák, rendezvény, koncert, sportesemény látogatások is. Sokan kelünk néhány napos útra valahová egy közelben elérhető helyre, de a fapados légitársaságok korában akár repülővel is átruccanhatunk Londoba vagy Párizsba egy-egy  hosszú hétvége alkalmával. 

Érvényességi terület: Európa

Előnyei:

 • Nincs felső korhatár és időskori felár nélkül köthető
 • Magas alapfedezetek
 • Kedvező napi díj maximum 16 napra
 • Akár 10 személy együttes biztosítása egy kötvényben
 • Helikopteres mentés
 • Kismamák 36. hétig biztosítottak
 • Poggyászbiztosítás tárgyankénti limit nélkül, műszaki cikkek (Laptop, telefon, fényképező...stb)
 • Felelősségbiztosítás
 • Házikedvenc védelem
 • Hiperbár kamra
 • Vízi sportok (lásd. Őrangyal termékek)
 • Sí,- snowboard

Milyen utazásokhoz köthető?:

 • Utazás repülővel, autóval, busszal vagy vonattal
 • Európai utazásokhoz
 • Hosszú hétvégék
 • Üzleti utakhoz
 • Tengerparti üdüléshez
 • Koncert, sportesemény megtekintése külföldön
 • Európai városlátogatáshoz,
 • Európai körutazáshoz
 • Külföldi rokonlátogatáshoz
 • Európai üdüléshez, nyaraláshoz
 • Külföldi barátlátogatáshoz
 • Erdélyi körutazáshoz

Biztosított személyek azok a biztosítási kötvényekben megjelölt személyek, akik a biztosítás megkötésének időpontjában legalább 6 hónapja állandó bejelentett lakhellyel rendelkeznek Magyarországon, Svájcban, Liechtensteinben vagy az Európai Unió egyik tagállamában.

Európa: a földrajzi értelemben vett Európa beleértve a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe), Jordániát, Kanári-szigeteket és Madeirát.

Egy biztosítási szerződés (kötvény) megkötése esetén a Mondial Assistance utolsó hatályban lévő biztosítási feltételei, szolgáltatásai és tarifái érvényesek.

Amennyiben kérdései lennének az utasbiztosítással kapcsolatosan, nézze meg a Gyakori kérdések oldalunkat.

Válassza ki a megfelelő utasbiztosítást, mely leginkább megfelel utazási / nyaralási feltételeinek.

*510 Ft-tól: A díj megállapításakor az ügyfelek által jellemzően hosszú hétvégékre igénybe vett, 3 napos európai utazás, egy napra és egy főre érvényes napidíját vettük alapul.

Elérhetőség
+36 23 507 416
Őrangyal utasbiztosítás
 


DÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal MiniDÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal utasbiztosítás fiataloknak DÍJSZÁMÍTÁS
Segítségnyújtás  
Utazás megszakítás   - -
Egészségügyi védelem  
Poggyászbiztosítás  
Balesetbiztosítás  
Extra költségek visszaútra  
Terrorcselekmények   - -
Az utazás késői megkezdése   - -
Utazás megismétlése   - -
Felelősségbiztosítás  
Télisport biz-tosítás   - -
Házikedvenc védelem   - -
Home-asszisztencia   - -
Segítségnyújtás az óvadék és a felmerült költségek közvetítésében   - -
Ügyvédi költségek   - -
Pénzsegély közvetítés   - -
Kötvénykötési információ
Biztosított személy(ek)   Egy kötvényben maximum 7 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 10 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 10 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól.
Utasbiztosítás érvényességi területe   Világszerte (kivéve USA / Kanada): az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) a földrajzi értelemben vett európai úticélokon (beleértve a Földközi-tengerrel határos országokat) kívüli országo(ka)t tartalmaz, kivéve USA / Kanada.
Világszerte beleértve USA / Kana-da: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) USA-t / Kanadát is tartalmaz.
Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz.
Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz. Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz.
Biztosított életkora   Életkortól függetlenül bárki lehet biz-tosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biz-tosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. A foglalás időpontjában legfeljebb a 30. születésnapig köthető 
Biztosításkötés időpontja   Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt.
Utasbiztosítás időtartama   Maximum 365 nap Maximum 16 nap Minimum 21 nap, maximum 31 nap
Utasbiztosítás kezdete   Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biz-tosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biz-tosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biz-tosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biz-tosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biz-tosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biz-tosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik.
Utasbiztosítás vége   Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. 
Fizetési mód   Bankártya Bankártya Bankkártya
© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.