Hójelentés és síinfó síelőknek

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Mi szükséges a síeléshez? Hát például alapvetően hó! Jó minőségű hó.
Tehát, ha már minden összerámolt, bekészített, indulás előtt vessen ide is egy pillantást:

Mielőtt elindulna síelni, érdemes utána nézni – leginkább online - , hogy van-e sportolásra, lesiklásra, síelésre alkalmas hó a kiválasztott pályán.

 

Mindegy, hogy Ischgl Tirolba (Garantált hó májusig! - Ausztria), Val Gardenába (panoráma pályák és gyerekbarát – Olaszország), Les Trois Vallées-ba (családoknak és kezdőknek is – Franciaország), esetleg Grandvalira-ba (210 km összsípálya a Pireneusokban – Portugália) hova készülünk, akkor érdemes utazni, ha van megfelelő minőségű hó!

Nézzünk hát körül!

Igaz, a fenti oldal alapvetően német nyelvű, de (pl.) a Google szolgáltatásának segítségével könnyen lefordítható a kívánt nyelvre, így reméljük nem tartja majd zavarónak, hogy nem magyarul jelenik meg a kívánt információ.

 

Ugyanakkor, az oldalon pontos képet kapunk a hóhelyzetről:

 • Mekkora a hóvastagság a völgyben és a hegy tetején,
 • Hány sílift működik aktuálisan,
 • Hány km jelenleg a besíelhető pályák teljes hossza,
 • Mikor esett utoljára friss hó és milyen a minősége,
 • Milyen az időjárás jelenleg és milyen idő várható

 

És persze:

 • Milyen az időjárás jelenleg és milyen idő várható
 • Webcam a helyszínről
 • Àltalános leírás a síterepről, az előnyökről. Környékről és szolgáltatásokról
 • Síszállások, pályaszállások
 • Sìbérlet árak
 • Síoktatási lehetőségek
 • Sífelszerelés kölcsönzés és bérlés

 

Szóval vessen rá egy pillantást már a tervezés fázisában és indulás elött is.

És bár, helikopterrel repülni élmény lehet, mégis jobb, ha azt önszántából teszi az ember.
Ha viszont a szükség hozza úgy, akkor jó, ha be vagyunk biztosítva és nem kell aggódnunk a felmerülő költségek miatt.

Erre jó a speciális téli online utasbiztosítási fedezetünk!

 

Síbiztosítás és télisport fedezetek. Helikopteres mentés, poggyászbiztosítás, sporteszköz fedezet. Mindez felár és pótdíj nélkül. 100 milliós baleset-, betegségbiztosítás!

Minőségi utasbiztosítási védelem síeléshez, snowboardozáshoz, szükség esetén helikopteres mentéssel. Családoknak is, korhatár és felár nélkül. 

*Tájékoztatás: Az oldalunkon más oldalra való hivatkozást helyeztünk el (https://www.schneehoehen.de/), amely harmadik fél által biztosított forrásokat és információkat tartalmaz. A hivatkozott oldalon található tartalmak kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják, azokat nem tudjuk és nem is ellenőrizzük minden esetben és folyamatosan. Az ott lévő tartalmakra nincsen befolyásunk, az esetleges jogellenes, téves vagy nem teljeskörű tartalmakért, adatokért, tájékoztatásért illetve azok használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

 

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.