Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Utas-, és útlemondási biztosítás megkötésekor vegye figyelembe, hogy azok járványok és pandémiák révén bekövetkező eseményekre nem érvényesek, az ezekből adódó károkat a biztosító nem fedezi. Továbbá, nem biztosítási esemény (azaz pl. nem útlemondási ok a vírustól való félelem). További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Elő a bőrönddel

Talán mindannyiunkban eredendően ott lakozik a vágy, hogy akár gyakrabban, akár ritkábban, de felkerekedjünk, és új, ismeretlen tájakat, városokat fedezzünk fel, a miénktől eltérő módon élő embereket ismerjünk meg.

Sokan gondolják úgy, hogy ha valamire, hát utazásra igazán érdemes energiát és pénzt költeni. A befektetés sokszorosan megtérül, mert új barátokat szerezhetünk, feltöltődhetünk és az átélt, megszerzett élményekből hosszú időre erőt meríthetünk az egyhangú hétköznapokon.

Az alábbi cikksorozatunkkal szeretnénk kedvet csinálni Önnek elkövetkezendő kalandjaihoz.

Bármelyik úti céllal, kalandozással is kacérkodik, érdemes elolvasnia néhány érdekességet a témában, hátha éppen az adja majd meg a kezdőlökést, hogy elővegye és bepakolja a bőröndjét a következó biztonságos utazásához.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.