Együtt a család - Vizen, lóháton, serdülőkkel

Görögország, Bulgária, Törökország

Nyaralni kell! Recesszió ide vagy oda az utazás szerelmesei kitartóan keresik a még megfizethető üdülési lehetőségeket. Az ár-érték arány fontosabb mint valaha, különösen a gyerekekkel vakációzó családoknak. Bulgária, Görögország vagy Törökország kitünő választás lehet számukra is.

Családos üdülés serdülőkkel – Kas, Törökország

Kas, ez a festői városka Törökország mediterrán részén, Antalyától nyugatra található. Egy öbölben búvik meg, s  kikötője, a sok vitorlással  hamisítatlan mediterrán hangulattal fogadja vendégeit.

Kas messze földön ismert búvárparadicsom, az öbölben sok elsüllyedt hajóval, a világ legrégebben elsüllyedt hajóját is állítólag itt találták meg. De a vitorlázás és a siklóernyőzés szerelmesei is kedvükre élhetnek kedvenc sportjuknak.

A sportot, mozgást, a kalandozást kedvelő serdülő korosztályt itt minden nap számos felfedezendő érdekesség várja. A tengeri kajakozástól kezdve, az egy 2000 évvel ezelőtti földrengés alkalmával a tengerbe süllyedt város meglátogatásáig. A város kiindulópontja a Kastellorizo-i hajós kirándulásnak és innen indulnak a búvármotorosok 15 mérföldre keletnek, a Kekova-szigeti elsüllyedt város víz alatti romjaihoz. Kekova-sziget (Gekoya) északi partján 1 kilométer hosszan húzódnak a lükiai városfalak és házsorok, melyek egy része jól láthatóan a tengerben folytatódik. A víz alá helyi üvegfenekű hajóval pillanthatunk.  A kas-i vízparttól távolabb lehet hegyi kerékpározni is.  Ha a szárazföldet eluntuk, akkor  hajókázzunk egy-két napot az Égei-tengeren egy gulet, a hagyományos fából készült vitorlás fedélzetén. Tizenkét évnél idősebb gyerekek számára ajánlott ez a törökországi kalandtúra.

További információ:

Lovas üdülés – Teteven régió, Bulgária

Bulgária gyönyörű és még mindig igen olcsó ország. Ideális választás lehet családi nyaralásra, illetve mindenkinek, akinek fontos az ár-érték arány.  És Bulgáriában nemcsak a tengerparton lehet üdülni.A lovas üdülés egy egészen más módja egy ország, természeti környezete és kultúrája megismerésének.

A Teteven Balkán régión is áthalad a lenyűgöző Stara Planina (Balkán-hegység) központi gerincének egy vonulata. Remek hegyi turisztikai lehetőségeket kínál e tájék gyalogosan és lóháton egyaránt. Számos festői turistaút és öko nyomvonal vezet el bennünket hangulatos faházakhoz. A Stara Planina tetoveni szakaszát érintetlen szépségéért, illetve a helybéliekkel való találkozások öröméért kedvelik.

A lovas üdülések igen változatosak: a lovaglást összekapcsolják a kultúrális látványosságok megtekintésével, e gyönyörű bolgár régió természeti adottságainak élvezetével. A földutak és ösvények 400 – 1100 méter magasságban húzódnak.

A lovas üdülés során zömmel vendégházakban éjszakázhatunk, s  szállásunkon vagy kis falusi vendéglőkben a helyiek által készített étkekkel csillapíthatjuk éhségünket. A lovas üdülések főszezonja áprilistól novemberig tart.

További információ:

Marmari Holiday Village -  Kos, Görögország

Az idén tavasszal induló all-inclusive tengerparti Marmari Holiday Village üdülőfalu az egész család számára vidám nyaralással kecsegtet.

Az egyenlőre még kevésbbé felkapott  Marmari Holiday Village a család-barát nyaralásra vágyókat vonzza elsősorban. Fehér homokos strandja, közelsége Kos városához és gyermek- és felnőttprogramjai tevékeny és lazulós nyaralásra egyaránt vonzóvá teszik. Megtalálunk itt minden elvárható üdülőfalu-nyújtotta szolgáltatást. A gyerekeket sokféle, korcsoportjuknak megfelelő klub, foci- és úszóiskola várja, úgyhogy a szülőknek is bőven juthat lehetősége pihenésre, önálló aktív kikapcsolódásra. S ha felfedező útra indulnánk az üdülőfalun kívül, akkor a helybéli várost mindössze 15 perc sétával érhetjük el.

Az üdülőfaluban 355 légkondícionált erkélyes vagy teraszos, wifi-vel rendelkező szoba várja vendégeit.

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások családi utazáshoz


Minőségi családi utasbiztosítások teljsekörű védelemmel, akár útlemondási védelemmel vagy autó-asszisztenciával egy nyugodt családi nyaraláshoz - utazáshoz

Családi utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.