Színpompás tengermély

Cousteau kapitány” fiával Francia Polinéziában!

Apáról fiúra szállt a mélytenger élővilágának szeretete.  A legendás Jacques-Yves Cousteau úttörő munkásságának legidősebb fia is nyomába eredt. Most Önöknek is lehetősége van a világhíres óceánkutató, környezetvédő és film producer Jean-Michel Cousteau vezetésével felfedezni a Francia Polinézia csodás tengeri világát!

Napjainkban egyre népszerűbbek az úgynevezett tematikus utak. Olyan, a résztvevők sajátos érdeklődését felcsigázó, vakációs programok, melyeken többet, mast, valami különlegeset is kaphatnak mint mindennapi környezetükben. Például találkozhatnak egy adott téma egy vagy több neves képviselőjével, s maga az egy vagy kéthetes program is az egy-egy kérdéskörben történő elmélyülés köré épül. Esetünkben Jean-Michel Cousteau-val. Az általa vezetett körutazások egyedülálló betekintést nyújtanak a Csendes-óceán deli részének lenyűgöző víz alatti világába.

Francia Polinéziát, amely a Csendes-óceán déli részén található, öt szigetcsoport és összesen 118 sziget alkotja. Egyre több turistát vonzanak gyönyörű homokos tengerpartjai, türkiszkék tengere, a korallzátonyok és a látványos élővilága.Tahiti és szigetei fantasztikusan szép és izgalmas merülőhelyeket kínálnak kezdő és profi búvároknak egyaránt. Rangiroa-sziget Avatoru és Tiputa korallzátonyai kínálják tán a legérdekesebb merüléseket. Itt cápákkal, rájákkal, teknősökkel, delfinekkel, az óceán legváltozatosabb teremtményeivel élvezhetjük közösen a víz alatti világot. Ám a többi sziget is pompás adottságokkal büszkélkedik.

Jean-Michel Cousteau missziójának tekinti, hogy több évtizedes kutatói tapasztalatát, s aggódását tengereink egészségéért minél szélesebb körben átadja, megossza. Ezért is vezet hosszú évek óta hajóutakat a Paul Gauguin Cruises szervezésében. A program során óceánkutatói munkássával kapcsolatos, videókkal illusztrált előadás sorozatot ad elő, illetve több, a hajóról induló merüléshez is csatlakozik.

2014-ben induló utak:

  • 2014 június 14: Fiji to Australia
  • 2014 augusztus 30: Fiji, Tonga, Cook & Society Islands
  • 2014 október 25:  Marquesas, Tuamotus & Society Islands 

A hajóutakhoz is ajánljuk az igen kezdvező ár-érték arányú Mondial Assistance Utazásszervezői csomagját, mely magában foglalja az útlemondási védelmet is. Kizárólag utazási irodában köthető, minimum két turisztikai szolgáltatás (pl. hajóúut, repülőjegy, szállás, stb.) egyidejű foglalásával. Útjukat egyénileg foglaló utasainknak természetesen rendelkezésére áll zászlóvívő kitűnő, világraszóló Őrangyal Utasbiztosításunk, melyet még az indulás előtti napon is megköthet!

Forrás, fotó, és további információ 2015-ben induló utakról:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Útlemondási biztosítások


Optimális védelem előre nem várt eseményekre az utazás előtt vagy alatt. Online köthető, utasbiztosítással vagy anélkül.

Útlemondási biztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.