ValaltaA naturista Paradicsom

Rovinj, Horvátország

Több mint három kilométer homokos és sziklás tengerpart, olajfákkal és szőlővel szegélyezett elhagyatott kis öblökkel. Nem véletlen, hogy a Valalta nudista strand és üdülő a ruhátlan fürdőzés ínyenceinek kedvelt célpontja - Rovinj-tól mindössze nyolc kilométerre.

A rovinji Valalta strandot, amely az azonos nevű naturista kempinghez tartozik, nemrégiben a világ legjobb naturista strandjai közé választották, a kemping pedig a rangos ADAC  BestCamp 2013 minősítéssel büszkélkedhet. A totallytop10.com internetes oldal 2011. legjobb nudista strandjait felvonultató listáján a rovinji strand a hetedik helyre került, míg a világ legjobb naturista strandja címet ugyanebben az évben a spanyolországi Vera Playa nyerte el. A TripAdvisor felhasználói ugyan akkor a Valalta strandot az év kilencedik legjobb fürdőhelyévé választották.

A hatvanas évek végen megépült naturista kemping részét képező strand a rovinji partok északi részének szelíd lankáin húzódik. Az elmúlt négy évtizedben a Valalta kemping a kiváló minőség szinonimájává vált, mindenekelőtt remekbe szabott szolgáltatásai és az őt körülölelő érintetlen délszaki táj okán. A Valaltának különleges bájt kölcsönöz környéke, melyben a megannyi tájjellegű, gasztonómiai-borászati meglepetés és a híres természeti látványosság, a Limi-öböl egyaránt beletartozik.

Az elmúlt négy évtizedben a Valalta naturista falu kiváló infrastruktúrájával, változatos szállás és szolgáltatási lehetőségeivel, a minden korosztály számára vonzó sport-szabadidős és szórakoztató kínálatával, s mindenekelőtt egyedülálló környezetével az élvezetek és a megbízhatóság oázisává vált, melyet a világ minden tájáról a naturisták nagy tömegei keresnek fel minden évben.

A négycsillagos Valalta kemping kb. 8 km-re Rovinj központjától található, a tenger mellett, a festői, 12 km hosszú természetvédelmi terület, a Lim-csatorna bejáratánál. A kempinget kifejezetten a családos nudista kempingezők számára alakították ki, maximum 4000 fő elszállásolására alkalmas. 5 km hosszú partvonalán finomkavicsos strand található, a homokos strand pedig gyerekek számára van fenntartva. gy négycsillagos kempingtől elvárható minden minőségi szolgáltatás és színvonalas szálláslehetőség megtalálható a Valalta kempingben, mely jól felszerelt kikötővel, látványos, tengervizes úszómedencével, saját sörfőzdével és kizárólag nudisták számára szervezett, különleges kirándulásokkal várja a vendégeket.

A sport-, szabadidős és kikapcsolódási lehetőségek széles skálájában teniszpályák, strandröplabda pályák, röplabda bajnokságok, futball bajnokságok, úszóversenyek, úszóiskola, csónak és kerékpár kölcsönzés, bocce és minigolf szerepelnek. A gyerekek számára a kempingben kreatív foglalkozásokat tartanak. A kempingben a helyben főzött sört szolgálják fel, az éttermekben pedig autentikus isztriai specialitásokat, nemzeti és nemzetközi ételeket.

Cím: HR-52210 Rovinj, Cesta za Valaltu – Lim 7
Telefon: +385 (0)52 804 800

Fax: +385 (0)52 821 004
E-mail: valalta@valalta.hr

További információ:

A mesés tengerpartokban korántsem szűkölködő Horvátország a komplex strandfelszereléssel érkező turistákon kívül a naturistáknak és nudistáknak is kedvelt célpontja, ugyanis ez a fajta filozófia az elmúlt öt évtizedben teljesen elfogadottá vált az adriai partok mentén.

A horvát tengerpart egyike a legszebb és legismertebb desztinációknak a naturizmust kedvelők körében. Ezeken a nudista strandokon élvezheti az adriai tengerpart természetes szépségét, a kristálytiszta tengert, a természet és az ember közötti harmóniát.

Horvátországban a hivatalos naturista strandokat FKK megjelöléssel különböztetik meg a többitől, mely a freikorperkultur szóból, vagyis a szabad testkultúra kifejezés német megfelelőjéből származó mozaik-összetétel.

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.