Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Érdekességek a nagyvilágból

A megfelelő utasbiztosítás kiválasztásán túlmenően némi körültekintéssel és felkészüléssel zavartalanná tehetjük utazásunkat, külföldi pihenésünket.

Hogy mennyi minden van a világban! Naív ráeszmélésnek tűnhet, de emberi világunk is legalább annyira színes és sokrétű, mint maga a természet. De nem csak rácsodálkozni öröm a különböző kultúrák változatosságára, hanem helyben megélni azt, és részesévé is válni – vagy igazán talán csak ez a - feledhetetlen élmény. Biztosan egyetért, hogy egészen más megnézni egy rövidfilmet a kanadai vagy svéd jéghotelekről, mint befeküdni egy medvebőrrel leterített, jégből faragott ágyba és néhány további igazán fagyos bútor között eltölteni pár éjszakát. Cool! És ugye nem ugyanaz rápillantani valamelyik ismerősünk Facebook posztjára, amit a párizsi Salon du Chocolat-en lött magáról, mint ott lenni a helyszínen, a világ legnagyobb CSOKIFESZTIVÁLJÁN (!), ahol 60 ország 500 kiállítója jelenik meg édes termékeivel és ahol 200 világhírű szakács csokis kreációjival kényeztethetjük magunkat?

Azzal a szándékkal szedtünk össze érdekességeket a világ minden tájáról, hogy felkeltsük az érdeklődését és a magunk módján mi is hozzájáruljunk a szabadideje kellemes és biztonságos eltöltéséhez.”

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.