A Grimm meseút - Jancsi és Juliska nyomában

A Grimm-testvérek mesebeli földjén: Hatszáz kilométer hosszan elragadó tájakon, káprázatos kastélyokat érintve, vadregényes erdőségeken át kanyarog a Hanautól Brémáig vezető világhires német meseút, a Deutsche Märchenstrasse.

Régi elbeszélések, mondák és legendák kelnek itt életre, ragadják magukkal a kíváncsi utazót. A meseút olyan helységeket és vidékeket köt össze, ahol a Grimm-mesék játszódnak, ahol hőseik éltek - vagy élhettek volna -  egykoron. A meseúton járva megismerkedhetünk a német művészetekkel és mesékkel, a tipikus favázas német házakkal, kastélyokkal és várakkal. Múzeumok és galériák, koncertek, élő felolvasóestek és sokféle látványos program várják a látogatókat. Az utat meg lehet tenni autóval, kerékpárral, valamint a kiépített gyalogtúra útvonalakon.

Ismertebb városok és mesék:

  • Bremen - Brémai muzsikusok
  • Sababurg - Csipkerózsika vára
  • Hessisch Lichtenau - Holle Anyó
  • Heilbad Heiligenstadt - Hófehérke, Piroska és a farkas

További információ:

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe a párizsi R.C.S-nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) cég leányvállalata.