Jössze-e hozzám vagy sem? Leánykérés külföldön

A romantika februári fonalát tovább szőve, öt fantasztikus külföldi helyszínt ajánlunk figyelmükbe leánykérésre, eljegyzésre. Valentin- napon számosan kérik meg kedvesük kezét, de február 14-ét követően is számtalan romantikus lehetőséggel élhetünk. Különösen népszerűek a külföldi – akár meglepetés – leánykérő utazások. Jegyesekként hazatérve, máris kezdődhet az esküvő és nászút tervezése.

1. Párizs, Eiffel torony

Ez aligha meglepő, hiszen e helyszín az európai leánykérések toplistáját vezeti.

2. Barcelona, Mágikus Szökőkút (Font magica de Montjuic)

A manapság a szerelem városaként is egyre inkább számontartott katalán város legromantikusabb látványossága

3. Prága, Károly-híd

Csodálatos esti leánykérő helyszín a gyönyörűen kivilágított cseh főváros szívében

4. Velence, gondolázás közben

A Sohajok hídjánál, ahogy kell, a Sóhajok hídja alatt.

5. Verona, Júlia erkélye

A boldogító igen garantált e szinte kultikus szerelmi szentély helyszínén

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.