Ön milyen csillagzat alatt született?

Az „Ikrek“-nek van a legtöbb problémájuk az utazások során!

Vajon mi köze lehet csillagjegyünknek üdülésünk sikeréhez? Az AGA, a Mondial Assistance brandnév tulajdonosa érdekes elemzéssel rukkolt elő szokatlan szezonvégi számadásában.

Csillagjegyenként meglepő eltérések

A világ legnagyobb utasbiztosító és Assistance cége, az Allianz Global Assistance (AGA) az elmúlt év során kereken 73.000 alkalommal nyújtott segítő kezet osztrák hölgyeknek és uraknak utazásaik, valamint mindennapjaik során felmerült problémák megoldásában. Az esetek 74 %-ában a bajbajutottaknak Assistance szolgáltatásra volt szüksége: azaz orvosi segítségre,  járművek meghibásodása esetén autó-motor asszisztenciára, valamint otthoni segítségnyújtásra -- zömmel orvosi ellátásra, illetve gépjármű gondok elháritására.  Egy friss elemzés szerint csillagjegyenként meglepő eltérések mutatkoznak az Assistance-szolgáltatások igénybevételében.

A Nyilasoknak ritkán vannak nehézségeik a szabadság alatt

Míg a Nyilas és a Skorpió jegyben születettek ritkábban veszik igénybe az „Assistance“-t, az Ikrek, a Rákok és az Oroszlánok vezetik a baleseti rangsort. Ennek során a férfiak és a nők között alig mutatkozik különbség.  Egyedül a Vízöntő-nők és a Bika-férfiakjelentkeznek gyakrabban utazás során előforduló egészségügyi problémákkal, mint a mindenkori másik nem. 

A 30 év körüli korcsoport igényli messze a leggyakoribb segítséget szabadsága alatt, illetve a mindennapokban. E korosztályban a Vízöntő és a Halak csillagjegyek dominálnak, amelyek egyébként a teljes rangsorban csupán a középmezőnyben tanyáznak.

Az asztrológia támpontot nyújt ahhoz, hogy miért éppen ezen csillagjegy alatt születettek kerülnek gyakrabban bajba szabadságuk idején illetve mindennapjaikban. Így az Ikrekátlagon felül nyughatatlannak és izgágának, a Rákok különösen indulatosnak és érzékenynek, a Nyilasok ezzel szemben vidámnak és optimistának számítanak.

Sokrétű Assistance-szolgáltatások

Ne feledje, szükség esetén Ön nincs egyedül: utasbiztosítása átfogó segítséget nyújt az utazás során. „Váratlan események ellen  senki sincs felvértezve, és sajnos a kivételek erősítik a szabályt. Az utazások és a mindennapok során előforduló problémák esetén mindenkinek nagyon jól jön a segítség, a csillagjegyétől függetlenül“- hangsúlyozza Dr. Christoph Heißenberger, az osztrák Allianz Global Assistance ügyvezetője. Az Allianz Global Assistance (AGA) Assistance ügyekben széleskörű szolgáltatási palettával rendelkezik, amit az ügyfelek egyre jobban értékelnek.

Bajba jutási rangsor:

 1. Ikrek
 2. Rák
 3. Oroszlán
 4. Mérleg
 5. Vízöntő
 6. Kos
 7. Bika
 8. Halak
 9. Szűz
 10. Bak
 11. Skorpió
 12. Nyilas

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Éves utasbiztosítás


Minőségi utasbiztosítás útlemondási védelemmel gyakran utazóknak, üzletembereknek - egyetlen foglalással egy évig biztonságban utazhat!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.