Bámulatos kertek - Parco Giardino Sigurtá

Valeggio sul Mincio, Észak-Olaszország

Zöld oázis  60  hektáron, Olaszország egyik legszebb parkját látni kell. A Parco Giardino Sigurtá a Garda-tótól (Lazise) 50 km-re fekszik. Érdemes a romantikus falut, Valeggio-t is felkeresni, ahol egy középkori gát is található a Mincio folyón.

Peschiera mellett található, Milánótól kb. 150 km-re, Valeggio sul Mincio-ban. E csodálatos park hatalmas, de  könnyen bejárható kölcsönözhető golfautóval vagy biciklivel, de kisvonattal is körbejárhatjuk. A Sigurtá-kert a mediterrán övezet pompás növényvilágával büszkélkedhet: káprázatos tulipánok, íriszek, rózsák, tavirózsák és őszirózsák otthona, de található itt nagy tölgyfa, 18 virágos tó, gyógynövények kertje, és ellenállhatatlan pázsitszőnyeg.

Az idén augusztus 24-én pedig igazi zenei csemege is várja a látogatókat: egy esti operagála, a Gran Gala' Dell'Opera, Roberto Aronica (tenor), Luca Salsi (bariton), Virginia Tola (szoprán) és Veronica Simeoni (mezzo-szoprán) fellépésével, a Veneto Philharmonic kíséretével (karmester: Sebastian Rolli).

A jegyeket júliustól árusítják.

Forrás, és további információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe a párizsi R.C.S-nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) cég leányvállalata.