Családbarát hotel - Családbarát utasbiztosítás!

Reiter’s Avance Hotel, Bad Tatzmannsdorf, Ausztria. Budapesttől 313 km. Minősítés 5 „Smiley” (4 csillag superior). Kabalafigura: Kasimir. Őrangyal  Családi Utasbiztosítással!

A gyerekbarát Reiter’s Avance Hotel egy Ausztria számtalan méltán hírás családbarát vendéglátó létesítményei közül. Saját termálfürdővel rendelkező, családi tulajdonú szálloda. A 6 hónapostól 12 éves korig biztosított gyermekmegőrzés időtartama meghaladja a heti 84 órát. A Kasimir’s Kids Worldben 2 hektáros külső játszótér, 200 négyzetméteres játszószoba csalogatja csemetéinket. A nagyobbaknak mozgásstúdió, tornaterem, új ifjúsági szoba, színház és mozi. A tiniklubban biliárd, asztali foci, tévé, színház, foci. A szabadtéren kosárlabda-, futball- és röplabdapálya, medence csúszdákkal, mászófal, trambulin és wigwam – hetente változó programok kínálnak számtalan szórakozási lehetőséget.

A nagy közös utazásokhoz a Mondial Assistance egyedülálló családi csomagokat kínál 2 felnőtt és maximum 5 gyermek részére (a rokonsági foktól függetlenül): 7 személy együttes biztosítása egy kötvényben. Nagyszerű biztosítási forma ez tehát baráti társaságok, patchwork-családok részére is.

Miért jó nekem az Őrangyal Családi Utasbiztosítás?

  • Mert azonnali segítséget nyújt a világ minden táján: a nap 24 órájában – az év 365 napján betegség, baleset, büntetési eljárás, utazási okmányok/fizetési eszközök elveszítése esetén.
  • Mert az Őrangyal utasbiztosítás megfelelő védelmet nyújt, ha Ön családjával tengerparti nyaralása közben búvárkodik (pl. hiperbár kamra), vagy tengeri hajóút keretében fedezi fel a világot, vagy akár a téli sportoknak, síelésnek, snowboardozásnak (pl. helikopteres mentés) hódol.
  • Mert felső korhatár nélkül biztosítási védelmet nyújt világszerte, bárhol, bármikor, több hónapra, vagy akár 365 napra! Több mint 13 ezer munkatárs 58 nyelven, évente sok millió ügyfélnek segít és az egész világon két másodpercenként fogadja a bajbajutottak segélykérő telefonhívásait.
  • Mert szokatlan helyzetekben segítségünkre siet. Például, ha valamilyen oknál fogva meg kell szakítanunk az utazást, mert valami történt az itthon maradottakkal. Hasonlóan kellemetlen helyzet, ha el sem tudunk utazni. Erre az útlemondási, más néven sztornóbiztosítás kínál fedezetet, de léteznek kombinált termékek is. Amikor a sztornóbiztosítást kötjük, meg kell nézni, hogy önrészes vagy önrész nélküli, ez mutatja, hogy útlemondáskor a teljes összeget vagy csak egy részét kapjuk-e vissza.
  • Mert a Mondial Assistance biztosítási termékeinél a gyermek 18 éves koráig számít gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig. Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek.

Mire figyeljek utasbiztosítási csomagom kiválasztásánál?

Elsősorban gondoljuk át és járjunk utána, a választott úti cél milyen kockázatokat hordoz magában! Ez nagyon fontos, hiszen más “kockázatokat” rejt Róma és mást Tunézia.

Ne legyünk restek és alaposan olvassuk végig a tájékoztatót, a szolgáltatások részletezését, s az egyes tételekhez kapcsolódó limiteket. A kiválasztásnál mindig hallgassunk józan eszünkre, és gondoljuk végig, személyes körülményeink függvényében milyen váratlan események történhetnek, aminek a megoldásában segítségre szorulhatunk.

Kérdése van?

A Mondial Assistance Ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésére!

Tel.: +36 23 507 416, Fax: +36 23 507 414

Ügyfélszolgálati órák: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-16.00

E-mail: ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at

karbejelentes@mondial-assistance.at

További Őrangyal termékinformáció, online ajánlatkérés, foglalás:

Utasbiztosítások családi utazáshoz


Minőségi családi utasbiztosítások teljsekörű védelemmel, akár útlemondási védelemmel vagy autó-asszisztenciával egy nyugodt családi nyaraláshoz - utazáshoz

Családi utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.