Gyerekkel az Adriára

Medulin, Crikvenica, Nin homokos strandjai

Egyre több kisgyerekes család tervezi Horvátországba a nyaralását. Az egykoron kis halászfalu Medulin ma Isztria egyik legnépszerűbb üdülőhelye a kisgyermekes családok körében. Pulától 10 kilométerre, az Isztriai-félsziget legdélibb csücskében található, ma már turisztikai központ karaterű település legfőbb vonzereje  hatalmas homokos strandja, a  part mentén 1 km hosszan elnyúló Bijeca. Közelsége, jó megközelíthetősége a magyar családok számára is igazán vonzóvá teszi.

Az úticél szempontjából a kisgyerekes családok elsősorban a homokos tengerpartú helyeket részesítik előnyben. A másik igényük pedig általában az, hogy nem szeretnének Magyarországtól nagyon messzire utazni. Az egyik legközelebbi ilyen úticél pedig éppen Medulin, mely 620 kilométerre található Budapesttől.  Bijeca,  a helyi strand több mint egy kilométer hosszú öböl partvonalán helyezkedik el. A tengerpart homokos és nagyon lassan mélyül. A parton nagyon sok kisgyerekes család élvezi a biztonságos fürdőzés, az örömteli strandolás élményét. Az öbölben felfújt csúszdák és gyerekjátékok szórakoztatják a kicsiket. Oly lassan mélyül a víz, hogy odáig nyugodtan be tudunk sétálni.

A másik ilyen célpont Crikvenica, az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öböl térségében. Ez éppen 500 kilométerre fekszik Budapesttől, a kisgyermekes magyar utasok másik nagy kedvence. A városi strandon kialakítottak egy nagyon lassan mélyülő homokos részt. Ezen a parton is nyugodtan beengedhetjük a gyerekeinket a tengerbe. A harmadik ilyen hely Nin, amely Horvátország egy igen különleges és egyedülálló részén fekszik, egy kiszáradt folyó hordalékán. Ennek köszönhetően a környék tele van homokos strandokkal. Ez már egy kicsit délebbre van - Zadar felett 15 kilométerrel egy 500 méter átmérőjű kis szigeten - viszont ezen a környéken az egész tengerpart (tengerparti sáv) homokos. Az itteni tengerpartok finom, forró homokosak és nagyon lassan mélyülnek. Kisgyerekkel hosszan be lehet szaladni a tengerbe a nélkül, hogy hirtelen mély szakaszokkal találkoznánk.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal családi csomag + Útlemondás + Autó-Motor Asszistencia

Forrás és további információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások családi utazáshoz


Minőségi családi utasbiztosítások teljsekörű védelemmel, akár útlemondási védelemmel vagy autó-asszisztenciával egy nyugodt családi nyaraláshoz - utazáshoz

Családi utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.