Ha nyaralás, akkor tengerpart

Ez az a hely, ahol mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő elfoglaltságot, van aki egy könyvvel egész napokat el tud tölteni a parton, van akit a hűsítő koktélok íze vezérel, és persze vannak azok is, akik csak a tenger hűsítő habjaiban érzik otthon magukat.

Aki egy kicsit fel szeretné pörgetni a tengerparti élményeket, annak a búvárkodás mellet és a Jet-ski bérlésén túl többek között lehetősége van a banánozásra, a fánk kipróbálására, vízisíre, wakeboardra, és kitesurfre is. Amennyiben viszont egy kicsit elhagynánk a tengerpartot, és a vezetés élményének szentelnénk néhány órát, akkor a sokak által kedvelt 3 jármű mindegyike, vagyis a quad, a „szöcske” és a jeep áll rendelkezésünkre.

Természetesen a nyaralás lendületében se feledkezzünk meg a biztonságunkról, melyről érdemes időben gondoskodni, különös figyelmet szentelve annak, hogy a tengerparton bérelhető eszközökből adódó baleset és sérülés következtében mire érvényes a biztosításunk.

A Mondial Assistance utasbiztosítása megfelelő védelmet nyújt széleskörűen a tengerparti nyaralások esetén is, így nyugodtan tölthetjük el a szabadságunkat és nem kell az élményekből sem kimaradnunk.

Utasbiztosítások külföldi utazáshoz


Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.