Milyen jó volt tengerparton nyaralni

Amikor visszagondolunk a tavalyi nyári emlékekre, a tengerparti napozásokra, a finom koktélokra a medence partján, vagy a tartalmas kirándulásokra és az éjszakai kellemes sétákra, akkor már alig várjuk, hogy idén újra elutazhassunk 1 hétre pihenni, amikor tényleg csak az élményekre és feltöltődésre kell koncentrálnunk.

Van, hogy kellően megtervezve építjük fel a nyaralásunkat, mindent időben lefoglalunk, mindenre a legjobban felkészülünk és semmit sem hagyunk a véletlenre, de van úgy is, hogy hirtelen találkozunk egy remek ajánlattal és azonnal döntünk, hová menjünk idén nyaralni. Mindkét változatnak megvannak az előnyei, de végül is mindig az a lényeg, hogy legalább 1 hetet pihenéssel töltsünk, és ha lehet, akkor egy kellemes tengerpart mellett.

Idén is számtalan lehetőség vár ránk, akár európai, akár távolabbi tengerpartokat választunk.

A közeli tengerpartok többsége – Horvátország, Görögország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország - elérhető repülővel, autóbusszal és autóval is, a tengerentúli Egyiptom, Tunézia, Törökország pedig inkább repülővel javasolt, természetesen ki ki a maga kényelme és pénztárcája alapján választhat.

Arra viszont mindenkinek kellő figyelmet kell szentelnie, hogy utazásához kössön utasbiztosítást! Nem mindegy, hogy milyen utasbiztosítást, milyen szolgáltatásokkal választunk, mert sok esetben az alap biztosítások nem fedeznek a tengerparti sérülésekre és egyéb fakultatív programok során bekövetkezett káreseményekre sem.

Ezért is érdemes az Őrangyal egyéni vagy Családi utasbiztosítást választani, mely tengerparti nyaralásokra és hajóutakra is (búvárkodás, banánozás, jet-ski, quad, stb...) érvényes.

Kellemes és nyugodt nyaralást kívánunk!

További információ:

Útlemondási biztosítások


Optimális védelem előre nem várt eseményekre az utazás előtt vagy alatt. Online köthető, utasbiztosítással vagy anélkül.

Útlemondási biztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.