Modern kutyavilág, avagy a házikedvencünk is megérdemli a nyaralást

A jó idő beköszöntével idén is népszerűek a lakhelyünk közelében lévő tavak, folyók és szabadstrandok a pihenni és felfrissülni vágyók körében. Az utóbbi években azonban egyre többen keresnek olyan strandolási lehetőséget, ahol nem csak mi tudunk egyet csobbani, hanem a házikedvencünk, vagyis a kutyusunk is kedvére tud fürdeni a hűsítő vizekben. Erre szerencsére, egyre több strandon van lehetőség, természetesen ellenőrzött és szabályzot körülmények között.

Vannak sokan, akik viszont nem érik be az itthoni vízparti lehetőségekkel és külföldre utaznak, mert igazi tengerparti élményre vágynak. Azonban, ha már a család utazik, akkor miért maradjon itthon a kutyusunk, aki ebben a nagy melegben úgyanúgy vágyik a felfrissülésre, mint mi magunk.

Az idei évben kimagaslóan sokan utaznak autóval a horvátországi és olaszországi tengerpartokra, és egyre többen vannak azok, akik a kutyájukat is magukkal viszik. Természetesen ajánlatos még időben tájékozódni egyrészt a külföldi szabályozásokról, a tengerparti „házirendről” másrészt pedig a biztonságunkról, minden eshetőségre felkészülve. Tudjuk, hogy amikor családdal és gyerekekkel utazunk, akkor mindig sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, mint amikor csak egyedül vagy kettesben töltünk el egy-egy hetet külföldön. És amikor a házi kedvencünket is magunkkal visszük, akkor még jobban fel kell készülnünk, az esetleges sérülésekre is, amit a tengerparton önfeledten játszadozó kutyusok szerezhetnek..

A Mondial Assistance utasbiztosítónak köszönhetően a tavalyi évtől már gondoskodhatunk az utazáson résztvevő kutyák biztonságáról is. Amennyiben Őrangyal vagy Őrangyal mini utasbiztosítást kötünk külföldi utazásunkhoz, abban az esetben a biztosításunk tartalmaz az utazásunkon résztvevő kutyák részére is 30.000 Ft-ig gyógyíttatási költségeket is. Így a teljes „családunkat” biztonságban tudhatjuk.

Természetesen ez az ingyenes plusz szolgáltatás nem csak a tengerpartra utazókra érvényes, hanem a világ bármely területére is, ahová az utasbiztosításunk érvényes. Napi egy kávé áráért ne kockáztassunk, inkább legyen nyugodt és élményekkel teli a nyaralásunk.

Utazása alatt vigyázzon Önre és családjára is a Mondial Assistance Őrangyala!

További információ:

Utasbiztosítások családi utazáshoz


Minőségi családi utasbiztosítások teljsekörű védelemmel, akár útlemondási védelemmel vagy autó-asszisztenciával egy nyugodt családi nyaraláshoz - utazáshoz

Családi utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.