Tengerre magyar! – Nyáron is Őrangyallal!

Beköszöntött a nyaralási főszezon, a hagyományos tengerparti üdülések, a vizisportok, a hajózás szerelmeseinek hamisítatlan évadja. A következő hetekben mind többen kelünk sokféle típusú “vizes” útra párunkkal, családunkkal, baráti társasággal, önállóan. A Mondial Assistance zászlóvivő Őrangyal utasbiztosítása többféle kitűnő ár-érték arányú lehetőséget kínál. Ebben segítünk most eligazodni Önöknek.

Példa: Egyhetes horvátországi apartmanos nyaralás, autóval

A nagy közös, egyhetes vagy ennél hosszabb utazásokhoz a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítása egyedülálló családi csomagokat kínál 2 felnőtt és maximum 5 gyermek részére (a rokonsági foktól függetlenül): 7 személy együttes biztosítása egy kötvényben.

Nagyszerű biztosítási forma ez tehát nagycsaládok, baráti társaságok, patchwork-családok részére is. A Mondial Assistance biztosítási termékeinél a gyermek 21 éves koráig számít gyermeknek. A legtöbb biztosító társaságnál legfeljebb 14 vagy 16 éves korig.

Az Őrangyal fedezeteinél vannak egyénre és vannak családra szóló fedezetek. A gyógyíttatási költség például családi fedezet, ami egy családi csomag esetében ez 150 millió forintot jelent. A poggyászbiztosítás esetében pedig 800.000 forintot családonként. De ha például a családon belül rokkantság vagy baleseti   halál következik be, akkor az egyéni térítés érvényes arra az egy személyre, akivel ez történt.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal családi csomag + Útlemondás + Autó-Motor Asszistencia

További információ:

Példa: Három-négy napos egzotikus vízi túra Horvátországban a Mreznica folyón

Útban a horvát tengerpart felé nem is sejtjük, milyen közel autózunk el, egy egészen ritka vízi paradicsom mellett. Helyszín Karlovac-tól délre a Mreznica folyó völgye, ahol a tengerpart, és a Plitvicei tavak vonzása mellett egy nem mindennapi természeti élmény várja az ide látogató turistát.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal Mini, + Autó-Motor Asszistencia

További információ:

 Példa: Vespával a Chianti vidéken, 1 hét

A robogózás élménye Olaszországban! Vespa túrák Toszkánában "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető kétszemélyes 125-ös Vespákkal. Robogózásra keresve sem találni alkalmasabb helyszínt, mint Toszkána. Főképpen azért mert ez Olaszország egyik legszebb vidéke, ahol szinte mindig süt a nap, finomak az ételek, jók a borok, lebilincselő a táj szépsége. Másrészt azért mert e lankás vidék és az ódon városok girbegurba sikátorai a robogózás legideálisabb terepei. Végül, de nem utolsósorban azért, mert Toszkána a Vespa és a robogózás szülőföldje, hiszen az első Vespák a Pisa közelében fekvő pontederai gyárban gördültek le a futószalagról.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás (felelősségbiztosítást is tartalmaz, tízmillió forintos fedezettel) + Autó-Motor Asszisztencia

További információ:

Példa:  Egyhetes vitorlás nyaralás Korfuról indulva Görögország partjainál

A szabadság, kötetlenség és a kalózok gondtalan élete egy hetig Görögország partjainál egy klasszikus fa vitorláshajón, a Mediterránium egyik legszebb tengerén, csodálatos szigeteket, érintetlen partszakaszokat bejárva.

A vitorlás túra a tengerparti lustálkodás helyett az aktív kikapcsolódásra vágyó, vízisportokat kedvelő, kalandos életet élő embereket szólítja meg. A gyönyörű tenger, a hangulatos kikötők, lakatlan szigetek, a szörfözés, snorkel (pipás buvárkodás), vitorlázás, fürdés akár több km-re a parttól, mind életreszóló élmény. Lehetőség van a vitorlázás fortélyainak megismerésére is.

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás + Útlemondás

További információ:

Példa: Török vitorlázás:  Kéthetes Marmaris-Antalya one-way hajózás

Törökországi vitorlázást a “marinafüggőknek” is ajánljuk, mivel a partok mentén gyakran találunk az Adrián megszokott jachtkikötőket. Törökország földrajzi és kulturális hidat képez Európa és Ázsia között, ahol a Kelet találkozik a Nyugattal. A jachtkikötőket tekintve kifejezetten nyugati színvonalú szolgáltatást kapunk a kis-ázsiai török partvidéken egymástól 20-30 mérföld távolságra. A török parti tenger ideális a túravitorlázásra, Kusadasi-tól Antalya-ig mélykék öblök kristálytiszta vízzel várják, hogy hajóról felfedezzék. 1000 mérföld hosszan vitorlázhatunk a görög szigetek mentén, öbölből-öbölbe. Didim, Bodrum, Marmaris és Göcek a török vitorlás élet központjai. A török partokat magas hegyek ölelik körbe, a hegyoldalt sűrű, zöld növényzet borítja. A hajózási szezon is hosszú, mint a behajózható partszakasz: áprilistól októberig élvezhető

Javasolt utasbiztosítás: Őrangyal utasbiztosítás + Útlemondás

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások külföldi utazáshoz


Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.