3 ok, amiért érdemes síoktatóval tanulni!

Sokan vannak olyanok, akik egyszerűen csak felcsatolták a léceket és nekivágtak meghódítani a sípályákat minden szakszerű képzettség nélkül. Mert ez sokszor olyan egyszerűnek tűnik, csak rá kell érezni, és tulajdonképpen minden csak a mozgás koordináción múlik...

Van, akinek ez a „mélyvíz” módszer bevált, de vannak akik az oktatók mellett esküsznek.

Nézzünk 3 okot, mely az mellett szól, hogy miért érdemes síoktatóval tanulni:

1. Mert ÉLVEZETESEBB.
Képzetten jobb síelni! A technikád fejlesztésével egyre élvezetesebb lesz a mozgás a sípályán, később pedig olyan lejtőkre is eljuthatsz, melyekről korábban csak álmodoztál.

2. Mert FEJLŐDIK A TECHNIKÁD.
Sokan maguktól tanultak síelni, azonban ez gyakran hibás mozgással párosul. A helyes mozgáskoordináció, nem csak a technikai fejlődést gyorsítja meg, hanem kíméli a térdet és más ízületeket is.

3. Mert BIZTONSÁGOSABB.
A szakképzett síoktató mindig a tanítvány tudásszintjének megfelelő terepet és feladatot választ. Ismeri, használja és tanítja is a sípályán való közlekedés szabályait, a FIS10-et, valamint fel van készülve a váratlan helyzetekre is.

Reméljük egyre többen veszik igénybe szakképzett oktatók segítségét, és így csökkenteni tudjuk a sípályákon bekövetkezett balesetek gyakoriságát.

Kellemes síelést és snowboardozást Mindenkinek és ne feledkezzünk meg a biztonságról sem, így időben kössük meg utasbiztosításunkat!

Őrangyal utasbiztosítások téli sportokhoz


Minőségi online utasbiztosítások egyedülálló védelemmel a síelés, snowboardozás szerelmeseinek.

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.