Együtt síel a család!

Präbichl sí aréna, Ausztria

Nagyszerű családi pályák, kezdőbarát iskolázó lejtők és a Polsteren való száguldozás a sportosabbaknak - itt mindenki talál kedvére valót. A tél az erzbergi élmány-régióban egyet jelent a sieléssel  a Präbichl sí aréna kitűnő pályáin – a különlegesen családbarát pályától kezdve a Keleti Alpok egyik legkeményebb és legmeredekebb katlanáig.

Präbichl modern családbarát síterep, amely 1000-1900 m-es magasságban található Stájerország északi részében. 2 db 4 üléses-, 1 db 1 üléses sílift, 3 db húzólift, 1 db gyermek lift, 1 db varázsszőnyeg kezdőknek, 20 km-es pályarendszeren várja a síelőket. A völgyben síkölcsönző áll rendelkezésre.

Az apró alpesi falu, Budapestről 400 kilométerre található a Stájer Alpok szívében. A faluhoz legközelebb eső városig, Leobenig autópályán juthatunk el, így az út személyautóval kb. 4 órát vesz igénybe. Leobentől kb. 30 kilométeren át festői tájakon kanyargó szerpentin vezet úticélunkig. Präbichl-t az Eisenerzer Alpok vonulatában, a Polster (1911m) és a Reichenstein (2165 m) hegycsúcsok közti hágó tetején, 1200 méteres magasságban találjuk. 

Családbarát

A Präbichl a családok kedvence. Kényelmes szálláslehetőséget az Almdorf Präbichl és a Hüttendorf Präbichl kínál, továbbá a számos hangulatos fogadó, panzió vagy családi vendégház, akár a síterepen belül, akár a néhány percnyi autózással elérhető távolságban fekvő élmény-régióban. Az árszint igen vonzó és családbarát, a szálláshelyek választéka a modern és egyben rusztikus hütte-apartmanoktól a kiemelt ***-panziókig terjed. A környezet is – az összes kedvelt téli sport lehetőségétől - megtalálják számításaikat a sífutók és a hótalpas túrák szerelmesei is - a wellnessen át a hagyományokkal való ismerkedésig – kétségtelenül és gond nélkül megállja a versenyt a „nagynevű”, téli sportterepekkel, ugyanakkor a régió meg tudta őrizni eredetiségét és nem vált túltelítetté.

Két luxuskivitelű 4-es-quattro-felvonó és a csodás Polster-ülőlift mellett egy sor húzólift és a “Schlumperwald” gyerek-terep várja a legkisebbeket. A völgyállomásnál pedig egy kezdőket és versenyzőket egyaránt fogadó professzionális síiskola, valamint egy kiváló sífelszerelés-kölcsönző is rendelkezésre áll.

Präbichlben, ebben az eldugott alpesi falucskában teljes valójában tárulkozik ki az alpesi vidék, természeti-, sport- és kulturális értékek garmadáját vonultatva fel az ide látogató előtt. A csodás sípályák, a fehér szikláikkal az ég felé törő hegycsúcsok, a zöldellő pázsittal borított hegyoldalak, a sebes folyók, vízesések temérdek lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, új felfedezésekre, sportélményekre.

Forrás és további információ:

Fotó: © Präbichl Bergbahnen GmbH / Katharina Wassler

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Családi utasbiztosítások téli sportokhoz


Minőségi online családi utasbiztosítások egyedülálló védelemmel a síelés, snowboardozás szerelmeseinek.

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.