Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Utazási tippek városlátogatáshoz

A rövidebb európai városlátogató utazásoknak sokkal kedvezőbb a hűvösebb időjárás, mint a forró nyári. Ezért már most érdemes előre gondolkodni, szervezni, hogy hová és mikor érdemes utazni, ha néhány napot valamelyik népszerű vagy csak épp hangulatos városban szeretnénk eltölteni. A lehetőségeink korlátlanok és még a távolság sem akadály.

A népszerűbb európai városokba, hazánkhoz való „közelségük” miatt könnyen utazhatunk busszal és autóval is, miközben a távolabbi városokat a kedvező áru fapados járatok teszik elérhetővé.

A turisták körében népszerű úti cél szokott lenni, Prága és Krakkó valamint Bécs és annak környéke, ahol legalább 3-4 napot érdemes eltölteni. Szlovénia szintén megér egy hosszú hétvégét, ahol Maribor 400 éves szőlőtőkéje, a Bledi tó és fenséges krémese illetve Bovec kiránduló helyei várnak. Természetesen a hétvégi kiruccanások közül nem hiányozhat egy 4 napos római városlátogatás, egy romantikus párizsi hétvége vagy a katalán főváros Barcelona felfedezése sem. Azoknak, akik pedig a teljes nyugalmat keresik és a természetben szeretnének feltöltődni, Erdélyt ajánljuk egy 5-6 napos út keretében.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.