Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Utas-, és útlemondási biztosítás megkötésekor vegye figyelembe, hogy azok járványok és pandémiák révén bekövetkező eseményekre nem érvényesek, az ezekből adódó károkat a biztosító nem fedezi. Továbbá, nem biztosítási esemény (azaz pl. nem útlemondási ok a vírustól való félelem). További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Utazási tippek városlátogatáshoz

A rövidebb európai városlátogató utazásoknak sokkal kedvezőbb a hűvösebb időjárás, mint a forró nyári. Ezért már most érdemes előre gondolkodni, szervezni, hogy hová és mikor érdemes utazni, ha néhány napot valamelyik népszerű vagy csak épp hangulatos városban szeretnénk eltölteni. A lehetőségeink korlátlanok és még a távolság sem akadály.

A népszerűbb európai városokba, hazánkhoz való „közelségük” miatt könnyen utazhatunk busszal és autóval is, miközben a távolabbi városokat a kedvező áru fapados járatok teszik elérhetővé.

A turisták körében népszerű úti cél szokott lenni, Prága és Krakkó valamint Bécs és annak környéke, ahol legalább 3-4 napot érdemes eltölteni. Szlovénia szintén megér egy hosszú hétvégét, ahol Maribor 400 éves szőlőtőkéje, a Bledi tó és fenséges krémese illetve Bovec kiránduló helyei várnak. Természetesen a hétvégi kiruccanások közül nem hiányozhat egy 4 napos római városlátogatás, egy romantikus párizsi hétvége vagy a katalán főváros Barcelona felfedezése sem. Azoknak, akik pedig a teljes nyugalmat keresik és a természetben szeretnének feltöltődni, Erdélyt ajánljuk egy 5-6 napos út keretében.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.