"Falusi" bevásárlóturizmus - Ingolstad Village

München közelében

A szabadtéri, emberléptékűbb “falusias” bevásárlóturizmus új színfolt a turisták bevásárlópalettáján: valahol a hagyományos belvárosi, elsősorban áruházi vásárlási lehetőségek illetve az elmúlt évek városoktól távoleső,  nagy és hatalmas tömegeket vonzó outlet létestmények közti mezsgyéjén.

A Chic Outlet Shopping®, a Value Retail cég “falusi” bevásárlóközpont brandje kilenc “falut” működtet – valamennyit  turisták által igen kedvelt európai városok közelében, különleges bevásárlási élményekkel csalogatva látogatóit. Így a bevásárló, illetve a hagyományos, az elsősorban kultúrális értékekre szomjazó turista számára mindkét világ átjárhatóvá válik. Az újtípúsú bevásárlóközpontok mindegyike kellemes, szabadtéri “falusi” légkört teremt a luxusmárkák megvételéhez, melyhez ötcsillagos kiszolgálás és igen vonzó ár-érték arány dukál. A világ vezető márkái előző szezonbéli kollekcióikat az ajánlott kiskereskedelmi árhoz képest hatvan százalékos, vagy akár még nagyobb kedvezménnyel kínálják luxusbutikjaikban egész even át.

Az Ingolstadt Village bevásárlófalu például Münchentől mintegy ötven percre helyezkedik el, s München központjából az Ingolstadt Village Shopping Express által működtetett ingajárat szállítja a bevásárlóturistákat oda és vissza.

Távol a modern városi világ zajától Ingolstadt Village bevásárlóközpontban 110 outlet butik várja látogatóit kellemes, nyugodt körülményeket kínálva modern és luxusmárkáival. A hires müncheni designer Philip Plein, s a neves Schneiders, MCM, Hanro, Birkenstock és Strenesse márkák mellett megtaláljuk többek közt a 7 For All Mankind, Desigual, Luisa Cerano, Escada, Gant, Bench, Wolford és a legendás konyhai felszerelés márka Le Creuset butikjait. De a palettáról nem hiányozhatnak az ünnepelt olasz designer márkák sem: Versace, Valentino, Roberto Cavalli, La Perla, Furla, valamint Trussardi. Az osztrák és svájci Alpok közelsége vonzóvá teheti az Ingolstadt Village-ben megvásárolható sportmárkákat is, melyek közt megtaláljuk a Bogner, Napapijri, Peak Performance, Salomon és Helly Hansen stlusos termékeit is.

Vásárlás után is s remek lehetőségekkel várják a megfáradt és éhes vásárlót: A Stifl kiadós bajor ételeket, míg a Kaimug az eredeti Thai konyha finomságait kínálja.

Mindezek után érdemes Ingolstadt városába, a hires gépkocsigyártó, az Audi otthonába. A Bajorország szívében, Münchentől mindössze egy órára északra fekvő Ingolstadt egy természeti szépségéről hires régióban helyezkedik el, óvárosában számos történelmi műemlék épülettel. A városnak irodalmi vonatkozása is van:  Frankenstein, Mary Shelley regénye fiktív szörnyetege történetének Ingolstadt a színhelye.

További információ:

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.