Franciaországi labdarúgó Eb: Hogy a szurkolók utazásukkal ne rúgjanak maguknak öngólt…

Néhány nap múlva Párizsban megkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Ennek köszönhetően több, mint 50.000 magyar szurkoló indul útnak Franciaországba, hogy élőben ott lehessen, amikor Dzsudzsák és társai pályára lépnek Ausztria, Portugália és Izland ellen. Ha pedig tényleg sikerül a feljutás a következő körbe, még több Eb-turista utazik ki. „Fontos azonban, hogy a régóta várt futball esemény eufóriájában az utasok ne feledkezzenek meg a megfelelő egyedi utasbiztosításról“, emlékeztet Nagy Róbert, a világ egyik vezető biztosítótársaságának, az utasbiztosításokat és asszisztencia-szolgáltatásokat kínáló Mondial Assistance magyarországi fióktelep vezetője.

Az egészségügyi ellátás díja                                                  

A francia hatóságok tökéletes biztonsági óvintézkedéseket vezettek be. Azonban az eseményen kívül is előfordulhatnak betegségek vagy balesetek, amelyek ellátása külföldön elég sokba kerülhet, mivel az otthoni társadalombiztosítás csak a szokásos - azon belül is alacsonyabb - költségtételeket fedezi. Egy esetleges gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti háromnapos kórházi kezelés esetén akár 3.000 eurót is fizethetünk. Ha pedig a hazaszállítás repülőgépen, hordágyon történik (amikor a repülőgépen több széket is ki kell venni, hogy a hordágy beférjen) vagy mentőhelikopterre van szükség, a költségek legtöbbször öt számjegyűre is rúghatnak.

Fontos a megfelelő védelem

„Aki hajlandó Eb-belépőjegyre és utazásra költeni, az ne az utasbiztosításon spóroljon. Nehogy a klasszikus öngól esete forogjon fenn“, hangsúlyozza Nagy Róbert. Aki a magyar csapat meccseire szeretne csak kiutazni, annak ajánlatos olyan utasbiztosítást kötni, mely a magas egészségügyi védelem mellett, magas költségtérítést biztosít poggyászra illetve magas felelősségbiztosítást nyújt tárgyi és személyi károk esetén.

A sokat utazók részére pedig különösen kedvező ár-érték arányú éves utasbiztosítást kínálunk. A helyszínen a nap 24 órájában segélyhívó központunk is segítséget nyújt, amely baleset vagy betegség esetén az utas teljes körű ellátását hivatott koordinálni.

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.