Ha Lisszabon, akkor sárga villamos!

Ha Lisszabon, akkor sárga villamos. A városközpontból indul a híres 28-as vonal, mellyel utasai felkapaszkodhatnak a hét hegy városaként is ismert portugál főváros meredek kaptatóira. Meredek utcácskáin siklószerű járatok is szállítják a kevésbbé sportos kíváncsiskodókat.

Portugália, az egykori gyarmatbirodalom központja lebilincseli látogatóit. Mediterrán klímája egész évben kellemes napsütésben fürdeti a hatalmas Antlanti-óceán partján fekvő Lisszabont, melynek megkapó, különleges, könnyed hangulata, magával ragadó rengeteg látnivalója a portugálok kedvessége, a városlátogatók nagy favoritjává tette. Műemlékek, kolostorok, paloták pazar sokasága tanúskodik színes történelméről.

Lisszabon mágnesként vonzza a focirajongókat is – a portugál fővárosban három európai hírű együttes  hétről-hétre pályára lép. A Benfica (32-szeres bajnok, kétszeres Európa Kupa győztes), a “Sporting” (Sporting Clube de Portugal), és a Belenenses (C.F. Os Belenenses) egyarát lisszaboni csapat. Évente tucatnyi fesztivál otthona is: A horrorfilmes Lisbon International Horror Film Festival, a híres DocLisboa dokumentumfilm fesztivál, az Óceán Fesztivál,  a Falu Fesztivál, a Bűvész Fesztivál (Lisboa Mágica), az álarc és komédia fesztivál. Lisszabon pörgő könnyű zenei élettel is büszkélkedik. Az elmúlt 10 évben ötször is itt rendezték meg A világhíres Rock in Rio rockfesztivált például az elmúlt évtizedben ötször itt rendezték meg. Az  Optimus Alive!, s a Super Bock Super Rock fesztiválok  külföldi rajongók tömegeit is megmozgatják minden évben.

Lisszabon ideális desztináció egy-egy hosszú hétvégi vagy néhány napos városlátogatásra. A Wizz Air ráadásul 2014-ben közvetlen járatot is indított, így a Budapestről induló közvetlen fapados járattal könnyen és kedvező áron elérhető.

Városlátogatáshoz ajánljuk a Mondial Assistance Őrangyal Mini utasbiztosítást!

Az Őrangyal Mini a rövidtávú utazások, hosszú hétvégék, városlátogatások, tengerparti utak,speciális biztosítása utazzon akár autóval, repülővel vagy busszal. Felső korhatár nélkül köthető, csak Európára érvényes. Útlemondással – Őrangyal 2in1 – vagy anélkül. Kint tartózkodás maximális időtartama 16 nap.

Az Őrangyal Mini nagy előnye, hogy útlemondás biztosítással is megköthető. Különösen fontos ez  fapados járatok tekintetében, ahol a jegyek visszaválthatatlansága jellemzően az olcsóságuk ára. Fontos tudni azt is, hogy az  útlemondás rendezvényre, például focimeccs, operajegyre, egyéb esemény  belépőkre is érvényes, melyek gyakran igen sokba kerülnek.

További információ és  online foglalás:

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.