Megérkezett a tavasz, irány Európa

A tavasz beköszöntével mindig megmozdul bennünk valami különleges érzés, mely, ha nem is a világ felfedezésére ösztönöz minket, de a közeli országok hívogató szavát hallva, erősíti meg bennünk a kalandvágyat és a különleges látnivalók iránti érdeklődésünket.

Ilyenkor nem szabad ellenkezni, teret kell engedni vágyainknak és akár csak néhány napra is, de átlépve határainkat, bele kell vetni magunkat az ismeretlenbe, megadva a lehetőséget az új élményeknek és kalandoknak.

A tavaszi időszak igen kedvező a városlátogatásoknak, mert a hideg tél után lassan ébredő természet által nyújtott kellemes hőmérséklet még több energiával tölt fel minket, így a hosszabb gyalogos séták, vagy erdei túrák sem lesznek megterhelőek szervezetünknek.

Márciustól májusig terjedő időszakban szinte minden utazási iroda kínál néhány napos tartalmas programot európai városlátogatásokra, idegenvezetővel, busszal és repülővel is, de ezek az utazások természetesen egyénileg is könnyen megszervezhetőek a rutinosabb utasoknak. Ahogy fontos a jó minőségű szállás, a kényelmes utazás és a színes, tartalmas programok, ugyanúgy kellő figyelmet kell szentelni a megfelelő utasbiztosítás kiválasztásának is. Hiába csak a „szomszédba” utazunk, a legjobb biztonságban csak akkor érezhetjük magunkat és családunkat, ha igazi utasbiztosítást választunk.

A Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal Mini utasbiztosításai megfelelő védelmet jelentenek egészségügyi probléma és poggyászkár esetén is, melyet egyéni utasok, társaságok és családosok is megfizethető áron vehetnek igénybe.

További információ:

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.