Minek menjek tavasszal Prágába?

Ez a kérdés szinte minden utazás során felmerülhet bennünk, mert jó tudni, hogy egy-egy ország vagy város milyen látnivalókat, épített és természeti értékeket tartogat a látogatók számára. Szeretünk már úgy elindulni egy utazásra, hogy előre borítékolni tudjuk, itt biztosan remek élmények fognak várni ránk, és jól fogjuk érezni magunkat. Ez természetesen megérthető, de miért pont Prága?

Prága valamivel több, mint 500 km-re található Budapesttől, így autóval, busszal és repülővel is viszonylag gyorsan megközelíthető. A közeli távolság miatt akár egy hosszú hétvégére is megéri elindulni a város nevezetességeinek a felfedezésére, gazdagítva kulturális éhségünk, és csillapítva tudásszomjunk. Akinek ez nem lenne elég, azoknak a cseh sörök és az ízletes csülköt ajánljuk, így már biztosan teljes lesz a szellemi - testi éhség és szomjúságérzés megszűnése.

Mint minden országnak, Csehországnak is megvannak a sajátos ételei és italai. Ahogy végiggondoljuk ezeket az ínycsiklandozó étkeket, azonnal összefut a nyál a szánkba és hát nyugodtan kijelenthetjük, hogy Prágába már csak egy jót enni és inni is megéri elmenni.

Természetesen egy jó kemencében sült csülök és házi sör mellett sok szép látnivaló is vár minket. Többek között megtekinthetjük a 16 pillérrel rendelkező Károly-hidat vagy az Óváros téren megtalálható csillagászati órát, melynél minden egész órában mozgó figurákat és apostolokat láthatunk. A város felfedezése során ne hagyjuk ki Prága legnyüzsgőbb terét, a Vencel teret sem, illetve feltétlenül szakítsunk időt a nemrégiben felújított kézművesek utcájára is.

Ha időnk engedi, akkor egy-egy napot szánjunk még Karlovy Vary vagy Brno megismerésére is, mielőtt hazautazunk.

Ahogy mindig igyekszünk felhívni a figyelmet az utasbiztosítás fontosságára, ez most sem lesz másképp. Ha figyelünk arra, hogy egy-egy utunk során milyen élmények várhatnak ránk, akkor érdemes arra is figyelni, hogy ezeket az élményeket semmi se árnyékolhassa be. Ezért is ajánljuk a Mondial Assistance Őrangyal és Őrangyal Mini utasbiztosításait, melyek megfelelő védelmet jelentenek egészségügyi probléma és poggyászkár esetén is.

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha Minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!

Utasbiztosítások autós / motoros utazáshoz


Kitűnő választás autóval vagy motorral történő európai utazáshoz. Autó-motor asszisztencia köthető önállóan vagy utasbiztosítással együtt is.

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.