Tavaszi zsongás 2016

Napsütéses városlátogatások, Őrangyali védelemben!

Pörög a tavaszi városlátogató, utazós hosszú hétvége szezon. Néhány órás vezetéssel, illetve fapados repüléssel Európa szebbnél-szebb városai, régiói, természeti öröksége és kultúrális kincsei, színes hagyományai, gasztronómiai élményei tárulnak elénk. 

Hazánk elhelyezkedéséből adódóan már pár óra alatt is eljuthatunk szomszédainkhoz akár csak egy két napra, vagy egy hosszabb hétvégére is. Autóval, busszal és vonattal felfedezhetünk olyan csodálatos közeli városokat mint Krakkó, Prága, Salzburg vagy Maribor. Természetesen még sorolhatnánk a szebbnél szebb európai városokat, mert szerencsénkre Európa gazdag látnivalókban.

Azoknak pedig akik inkább a kényelmesebb és gyorsabb repülést választják, a fapados légitársaságok folyamatosan kínálnak jobbnál jobb ajánlatokat Milánóba, Amszterdamba és még Barcelonóba is. Csak egy kis időt kell szánni az ajánlatok áttekintésére, és mindenki találhat megfelelőt magának.

Az utazási irodák tapasztalt kollégái az utasok igényei alapján alakítják ki és szervezik meg az utazásokat, legyen szó egy két napos ausztriai kiruccanásról, néhány napos Prágai városnézésről, vagy akár 5-6 napos tengerparti kirándulásról is.

Az internet világában Ön eldöntheti, hogy saját maga szervezi meg utazását, vagy rábízza szakemberekre. Azonban ahhoz, hogy utazása nyugodtan és biztonságban teljen, ne felejtsen el utasbiztosítást kötni.

A napi 510 Ft külföldön még egy kávé ára sincs, ennyiért viszont már a Mondial Assistance Őrangyal Mini vigyáz Önre, így gondtalanul töltheti jól megérdemelt tavaszi pihenését.

Tudjon meg többet az Őrangyal Mini szolgáltatásairól!

Az autóval utazóknak pedig az Autó-Motor Asszisztencia termékünket ajánljuk, ahol egy 4 napos utazás esetén már 1.820 Ft-ért biztonságban tudhatja autóját és motorját is.

Használja ki az áprilisi és májusi időszakot rövid európai pihenésekre, hogy később a nagy nyári melegben már csak a hosszabb és igazán pihentetőbb tengerparti üdülésekre kelljen csak készülnie.

További információ:

Utasbiztosítások európai utazáshoz


Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!

Utasbiztosítások megtekintése

DÍJSZÁMÍTÁS

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.