Globális jelenlét

A Mondial Assistance-nál büszkék vagyunk mind a 16 000 szakértő munkatársunkra, akik 5 kontinens 34 országában az év minden napján azért dolgoznak, hogy Ügyfeleink biztonságban legyenek. Az immár 67 éves biztosítási hátterünk és asszisztansz talpasztalatunk az alapja annak, hogy a világ egyik vezető utasbiztosítója és asszisztansz szolgáltatója lehetünk.

Az év 365 napján 24 órában elérhető 400 000 tagot számláló jól bevált nemzetközi hálózatunk biztosítja számunkra, hogy azokban az országokban is helytálljunk Ügyfeleinkért, ahol fizikailag nem vagyunk jelen.

Ezt tudva választ bizalommal miket és szolgáltatásainkat évről évre 250 millió ember világszerte.

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe a párizsi R.C.S-nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) cég leányvállalata.