Üzleti ügyfeleknek

Biztosítótársaságunkat Ügyfeleink és Partnereink korábbi nevén, Mondial Assistance Magyarországként ismerik, azonban hivatalos, cégjegyzék szerinti elnevezésünk AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep.

A Mondial Assistance a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően a világ bármely pontján biztonságban érezheti magát!

Az elmúlt évtizedek alatt az AWP P&C S.A. (a Mondial Assistance márkanév birtokosa) az utasbiztosítások szakavatott szolgáltatójává vált Európa szerte és az egész világon.

A segítségnyújtás területén önálló éjjel-nappali segélyhívó központtal és az ehhez szükséges hozzáértéssel és szervezettel rendelkezik, hogy az egész világon segítséget nyújtson a bajba jutottaknak.

Több mint 17 ezer munkatárs 70 nyelven, 76 országban lokális támogatással évente sok millió ügyfélnek segít és minden 2. másodpercben fogadja telefonhívásaikat.

Orvosok, kórházak, légi-, taxi-, és mentőtársaságok, szervizek és szállító cégek tízezreivel tartja a kapcsolatot.

Amennyiben kérdései lennének cégünkkel a biztosítási termékeinkkel illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, szívesen várjuk megkeresését.

 

Mondial Assistance Magyarország
1087 Budapest,
Könyves Kálmán körút 48-52. 

Telefon : +36 30 649 4040 
Fax : +36 23 50 7414
Email : 
ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at          
karbejelentes@mondial-assistance.at

Ügyfélszolgálati órák munkanapokon:
Hétfő -  Péntek: 8.00-16.00