Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

                                                                  

Itt vagyunk, hogy segítsünk utazás előtt, alatt és után is, ha szüksége van ránk!

A Mondial Assistance a világ egyik vezető asszisztansz-, és utasbiztosítással foglalkozó társasága. Az öt kontinensen több, mint 17 500 munkatársa, valamint az átfogó nemzetközi – orvosok, klinikák, kórházak, egészségügyi dolgozók és specialistákból álló – hálózata grantálja, hogy bámely nap, bármely órájában azonnal segíteni tudunk. Ezért, valamint több, mint 70 éves utasbiztosítási tapasztalatunknak köszönhetően, évről évre több, mint 250 millió ember szavaz bizalmat nekünk. Köszönjük! 
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink minket választottak. A visszajelzések alapján úgy érezzük, hogy ez a feltétlen bizalom nem alaptalan és minden nap megszolgáljuk.
A világ egyik legtapasztaltabb biztosítója és asszsisztansz társasága, amely 1950 óta szakértő világszerte. Ha nem találkozott még velünk, ismerjen meg minket.
Az EU-s TAJ kártya fontos része az európai utazásoknak, de nem helyettesíti a jóval bővebb fedezeteket és szolgáltatásokat tartalmazó utasbiztosítást.
A Magyar Nemzeti Bank feladata többek között  pénzügyi szervezetek által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevők érdekeinek védelme.
Nemzetközi hálózat: több, mint 17,500 munkatárs 76 országban, 70 nyelven kommunikálva évente 44 millió esetet kezel ügyfeleink biztonsága érdekében.
Tárgykörönként összegyüjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket. Reméljük gyorsan megtalálja a kívánt választ. De ügyfélszolgálatunk is örömmel segít. 
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink minket választottak. A visszajelzések alapján úgy érezzük, hogy ez a feltétlen bizalom nem alaptalan és minden nap megszolgáljuk.
Hol éri el segélyközpontunkat?  Mi az a 10 hasznos tanácso, amit érdmes megfontolnia, ha külföldön orvosi ellátásra lenne szüksége. Összegyüjtöttük egy helyen.
Sajnáljuk, hogy utazása során váratlan esemény érte, ugyanakkor örömmel nyújtunk Önnek segítséget ebben a helyzetben is, hogy a kárrendezés minél gördülékenyebb legyen.
Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal, a biztosítás kiválsztásával vagy a kötvényével kapcsolatosan, örömmel várjuk megkeresését.
Szeretnénk, ha még a megfelelő biztosítás kiválasztás elött a Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztatók megismerésével is minden apró részlettel tisztában legyen.
Kollégáinkat szakmai és szociális területen támogatjuk: a folyamatos továbbképzés a hétköznapi gyakorlat része. Nemzetközi, tőkeerős cégcsoport.
gyorsan, egyszerűen, online
Díjszámítás