Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

                   

Biztosítási Feltételek

Fontosnak tartjuk, hogy pontosan olyan biztosítási fedezetet válasszon és vásároljon meg, amilyenre szüksége van. Ezt segíti a korrekt és átlátható tájékoztatás, amelyhey fontos, hogy a szükséges Biztosítási Feltételek és ügyféltájékoztatók bármikor rendelkezésére álljanak. Ezért egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb dokumentumokat, hogy elolvashassa, tanulmányozhassa és értelmezhesse őket. 
 
Az alábbi tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak biztosításkötésre.

A meglepetések elkerülése végett kérjük utasbiztosítása lefoglalása és utazásának megkezdése előtt töltse le és olvassa át termékismertetőinket, biztosítási feltételeinket, melyek segítik részleteiben is megismerni a biztosítási fedezetek tartalmát, a biztosított és nem biztosított eseményekkel kapcsolatos tudnivalókat.
Ugyanakkor, ha bármilyen kétsége, kérdése merülne fel ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.  Így, amennyiben további segítségre lenne szüksége, nézze meg a Gyakori kérdések oldalunkat vagy várjuk hívását a következő telefonszámon: +36 (06) 23 507 416.

A kötvényben vagy a foglalási igazolásban (kötvényben) vastag betűvel jelzett szavak értelmezését az alábbiakban találja meg.
Biztosítási fogalmak: