Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Egész évben biztonságban
Éves Utasbiztosítás Európába

 

Egészségügyi védelem / Poggyászbiztosítás / Balesetbiztosítás / Útlemondási biztosítás / Autó asszissztencia 
Herz Segítőkész ügyfélszolgálat 
Felkészült szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére. Gyorsan és szakszerűen megválaszolják kérdéseit telefonon, e-mailben, de akár személyesen is.
Kapcsolat
Herz Költségátvállalás
Erre való egy komplett utasbiztosítási csomag:  baleset, betegség esetén átvállaljuk a felemrülő orvosi és egészségügyi költségeket és mi szervezzük meg az ellátást. De az autó asszisztencia révén járműve is biztonságban van, sőt útlemondási fedezetet is a csomag része.
Herz Nemzetközi segélyhálózat
Az orvosokból és egészségügyi szakemberekből, autómentőkből és segélyszolgálatokból álló nemzetközi hálózatunk a nap 24 órájában, az év minden napján készen áll segíteni Önnek.
További részletek

Ajánljuk mindazoknak, akik legalább egy teljes évig korlátlan utazási védelmet szeretnének Európán belül. Egyetlen, gyors online foglalással egy évig biztonságban utazhat, legyen szó egy bevásárlásról Parndorfban, hétvégi  búvárkodásról Horvátorságban vagy 10 napos nyaralásról Görögországban!

126 Ft/nap-tól*

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.

Akár 1 évre is köthető minőségi online utasbiztosítás, amely segítséget nyújt világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért.    

Egészségügyi védelem - 100 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 400 000 Ft
Balesetbiztosítás - 4 000 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 800 000 Ft
Balesetbiztosítás - 4 000 000 Ft

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*612 Ft-tól: A díj megállapításakor az ügyfelek által jellemzően igénybe vett, 8 napos európai utazás, egy napra és egy főre érvényes napidíját vettük alapul.
**295 Ft-tól: A díj megállapításakor az ügyfelek (2 felnőtt és 3 gyerek, mint család) által jellemzően nyaralásokra igénybe vett, 8 napos európai utazás, egy napra és egy főre érvényes napidíját vettük alapul.
***455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának függvényében