A Mondial Assistance 2017/2018-ban elnyert díjai


Az Év Utazási Biztosítója 2017-ben a Mondial Assistance

Idén is megrendezésre került az Év Biztosítójának a megválasztása a Biztositas.hu kezdeményezésével, ahol 17 Biztosító közül a Mondial Assistance mind a szolgáltatás, mind a kárrendezés kategóriában az 1. helyen végzett, ezzel elnyerte az ÉV UTAZÁSI BIZTOSÍTÓJA címet!

Immáron 6. alkalommal került megrendezésre az Év Biztosítója 1 hónapig tartó szavazása. Idén is az ügyfelek dönthették el, mely biztosítók érdemelték ki elismerésüket. Az evbiztositoja.hu oldalon leadott közel 50 ezer szavazat alapján idén is 7 biztosító társaság kapott elismerést a szolgáltatás és a kárrendezés kategóriában.

Már második éve szavazhatnak az ügyfelek az Év Utazási Biztosítójára is.

2017-ben az Év Utazási Biztosítója az AWP P&C S.A. (Allianz Worldwide Partner) nemzetközi cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett. 

Érdekesség, hogy egy tavaly megkötött megállapodás alapján ez a csoport biztosítja majd a hamarosan útnak induló, első űrturistákat is.Magyar Biztosítási Terméknagydíj – a Mondial Asssistance idén az előkelő 3. helyet szerezte meg az Utasbiztosítás kategóriában

Mondial Assistance - A Mondial Asssistance Magyar Biztosítási Terméknagydíja logo

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége 2018-ban megalapította a MABIASZ Magyar Biztosítási Terméknagydíjat. A díjat egy-egy biztosító társaság adott termékkategóriában legjobb terméke kapja meg, a független biztosításközvetítők értékelése alapján. A MABIASZ tagsága, a független biztosításközvetítők, teljes rálátással rendelkeznek a hazai biztosítási piacra és a leghitelesebben tudják közvetíteni az Ügyfelek visszajelzéseit az egyes termékek vonatkozásában. A díjat elnyerő termékek valóban reális garanciát jelentenek az ügyfélközpontúságra és a magas szolgáltatási színvonalra. A díj alapítása jól illeszkedik a szintén 2018-ban hazai jogba átültetett IDD irányelv szellemiségéhez, mely szerint a szabályozás középpontjában az Ügyfél áll és közös érdek, hogy minél transzparensebb információk alapján köthessenek szerződést az Ügyfelek.

A MABIASZ a 2018-as Visegrádi konferenciáján, a gálaest keretében adta át a Magyar Biztosítási Terméknagydíjat, megnevezve a legjobbnak ítélt biztosítási termékeket az alábbi kategóriákban: Casco biztosítás, Lakásbiztosítás, Kisvállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás, Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, Utasbiztosítás.

Az egyes kategóriák termékeit az alábbi szempontok szerint díjazták a kollégák:

 - Szolgáltatási ár/érték arány

 - Kárrendezés (gyorsaság, pontosság, korrektség)

 - Ügyvitel, adminisztráció (kötvény kiállítása, díjbekérő kiállítása, módosítások átvezetése, támogatás)

A fenti szempontok alapján a szakma a Mondial Asssistance-t 2018-ban az előkelő 3. helyezetnek járó Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal értékelte az Utasbiztosítás kategóriában!

Elérhetőség
+36 23 507 416
Családi utasbiztosítás

DÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal utasbiztosításDÍJSZÁMÍTÁS
Őrangyal Mini DÍJSZÁMÍTÁS
Segítségnyújtás  
Utazás megszakítás   -
Egészségügyi védelem  
Poggyászbiztosítás  
Balesetbiztosítás  
Extra költségek visszaútra  
Terrorcselekmények   -
Az utazás késői megkezdése   -
Utazás megismétlése   -
Felelősségbiztosítás  
Télisport biz-tosítás   -
Házikedvenc védelem   -
Home-asszisztencia   -
Kötvénykötési információ
Biztosított személy(ek)   Egy kötvényben maximum 7 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 10 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól. Egy kötvényben maximum 10 személy együttes biztosítása lehetséges, teljesen függetlenül bármilyen rokoni kapcsolattól.
Utasbiztosítás érvényességi területe   Világszerte (kivéve USA / Kanada): az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) a földrajzi értelemben vett európai úticélokon (beleértve a Földközi-tengerrel határos országokat) kívüli országo(ka)t tartalmaz, kivéve USA / Kanada.
Világszerte beleértve USA / Kana-da: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) USA-t / Kanadát is tartalmaz.
Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz.
Világszerte (kivéve USA / Kana-da): az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) a földrajzi értelemben vett európai úticélokon (beleértve a Földközi-tengerrel határos országokat) kívüli országo(ka)t tartalmaz, kivéve USA / Kanada.
Világszerte beleértve USA / Kanada: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) USA-t / Kanadát is tartalmaz.
Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz.
Európa: az online biztosítás kötés során megadott úticél(ok) csak a földrajzi értelemben vett európai és/vagy a Földközi-tengerrel határos országokat (mint pl: Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország egész területe) tartalmaz.
Biztosított életkora   Életkortól függetlenül bárki lehet biz-tosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biz-tosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort. Életkortól függetlenül bárki lehet biz-tosított. Más biztosítoktól eltérően, nem számítunk fel extra felárat, amennyiben a biztosított már betöltött egy tisztes kort.
Biztosításkötés időpontja   Legkésőbb 31 nappal az utazás megkezdése előtt. Az utazás megkezdése előtti 31 napon belüli biz-tosításkötés kizárólag az utazás lefoglalásának napján lehetséges. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt. Legkésőbb az indulás napján az utazás megkezdése előtt.
Utasbiztosítás időtartama   Maximum 31 nap Maximum 365 nap Maximum 16 nap
Utasbiztosítás kezdete   A megkötött útlemondási biztosítást követő naptól. Későbbi megkötés esetén csak olyan események biztosítottak, amelyek a megkötéstől számított 10. naptól következnek be. Amennyiben a biztosítás megkötésére kevesebb, mint 31 nappal az utazás megkezdése előtt kerül sor, úgy az útlemondási védelem csak akkor adott, amennyiben a biztosítás megkötésére és az utazás lefoglalására egyszerre kerül sor. 30 nappal az utazás megkezdése előtt útlemondási védelmet nyújtó biztosítás utólag már nem köthető meg. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biz-tosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biz-tosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése legkésőbb 1 nappal az utazás előtt történt, úgy a biz-tosítási védelem kezdete az elutazás napján 00:00 órakor kezdődik. Amennyiben a biztosítás megkötése az Indulás napján és az utazás megkezdése előtt történt, akkor a biz-tosítási védelem a következő nap 00:00 órakor kezdődik.
Utasbiztosítás vége   Biztosítási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Útlemondási védelem a biztosított utazás indulási dátumáig érvényes. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. Biztositási védelem vége a visszaérkezés dátuma a Kiinduló országba. 
Fizetési mód   Hitelkártya Hitelkártya Hitelykártya
© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.