Koronavírus tájékoztató ügyfeleink számára

 

Kiterjesztett Útlemondási védelem:
Aki a Covid-19-el megfertőződik, vagy annak gyanúja miatt karanténba kerül, és ezért az utazást le kell mondania, annak a biztosítás téríti az út költségeit.

Kiterjesztett gyógyíttatási védelem: 
A Mondial Assistance minden új és már meglévő biztosítási kötvény esetében vállalja a külföldi, COVID-19-el összefüggésbe hozható gyógyíttatási költségeket megbetegedés esetén, a termékeiben meghatározott maximális fedezet erejéig.

A fedezet érvényes a  Külügyminisztérium által I-es (piros), II-es (sárga), III-as (zöld) kategóirába sorolt országokra is!

Ez azt jelenti, hogy a lenti, kiterjsztett szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)


Ügyfélszolgálatunk továbbra is örömmel segít a megfelelő fedezetet nyújtó biztosítás megkötésében!  +36 30 649 4040
További információkért tájékozódhat a Feltételekből és a biztosító Nyilatkozatából.

Mondial Assistance Magyarország
4.9 / 5

Tisztelt Ügyfeleink!

Az alábbiakban olvashatják tájékoztatásunkat arról, hogy a koronavírus miatt világszerte kialakult helyzet hogyan érinti a biztosítótársaságunkkal már megkötött, illetve a jövőben megkötendő utasbiztosítási szerződéseket.

 

Covid-19 Védelem az utazás előtt:
Kiterjesztett Útlemondási védelem

Aki a Covid-19-el megfertőződik, vagy a feltételezett betegség miatt karanténba kerül, és ezért a tervezett utazást le kell mondania, a biztosítás ugyanúgy téríti a költségeket, mintha bármilyen más súlyos betegség miatt mondaná le az utazást.
Ugyanúgy a nem utazó házastárs / rokon betegségét is lemondási indoknak tekintünk, ha a személy életveszélyes állapotba kerül a Covid-19-el, és intenzív ellátást igényel a kórházban.


 
Covid-19 Védelem az utazás ideje alatt: 
Kiterjesztett gyógyíttatási védelem, beleértve ezen felül az utazásmegszakítást, és extra visszautazást

 
Bárki, aki utazás közben betegszik meg, teljes orvosi védelmet élvez a megvásárolt termékben szereplő gyógyíttatási fedezetek erejéig. Ide tartozik a sürgősségi segítségnyújtás éjjel-nappal, valamint az orvosi szolgáltatások költségeinek fedezete.
 
A Covid-19-es megbetegedés esetén az utazásmegszakítás, a visszautazás esetleges további költségei, és a szükséges karantén szintén fedezett. Ugyanez vonatkozik a feltételezett Covid-19 fertőzésekre is. Ennek előfeltétele azonban minden hivatalosan előírt intézkedés betartása.
 
A házastárs vagy közeli hozzátartozó betegsége esetén, aki otthon életveszélyes állapotba kerül a Covid-19-vel, segítünk a hazautazásban és megtérítjük az utazásmegszakítás költségeit. Ez magában foglalja az átfoglalási díjakat és a fel nem használt utazási szolgáltatásokat.
A biztosítás abban az esetben is érvénybe lép és átvállalja a késői oda – vagy hazautazási költségeket, ha az utazónak megtagadják a szállítását a Covid-19 gyanúja miatt.


 
Fontos megjegyzés: 
Az utazási félelem és a súlyos gondatlanság továbbra sem biztosított

Ha például egy szervező a Covid-19 miatt visszamondja az utazást, ez az esemény továbbra is kizárt a biztosítási fedezetből.
 
Továbbra sem biztosított események:

  • Félelemből
  • A célország szabályainak és követelményeinek megtagadása vagy nem betartása
  • Súlyos gondatlanság és szándékos Covid-19 fertőzésKérjük, hogy utazásuk megkezdés előtt – mint általában mindig tanácsos, de a jelen helyzetre tekintettel kifejezetten indokolt – mindenképpen tájékozódjanak a Konzuli Szolgálat honlapján a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról és korlátozásokról.

A fentiekkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén örömmel áll ügyfélszolgálatunk rendelkezésükre.

A Mondial Assistance Csapata

Minőségi online utasbiztosítások külfödre, testreszabott teljes körű védelemmel egy nyugodt utazáshoz - nyaraláshoz
Nálunk rugalmas a család. Már 1 felnőtt és 1 gyerek - rokoni kapcsolattól függetlenül -  is családi díjazásban részesül
Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni
Minőségi utasbiztosítási védelem síeléshez, snowboardozáshoz, szükség esetén helikopteres mentéssel
Éves utasbiztosítás korlátlan számú külföldi utazá­sokhoz. Autó assistance biztosítással, sztornó-val, kerékpár aszsisztansszal
Nálunk önálló termékként is köthet európai autós – motoros utazásokhoz online autó-asszisztencia biztosítást
Örömmel segítünk!
Kérdése van ?
Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol munkanapokon örömmel állunk renelkezésére az Önnek leginkább megfelelő utasbiztosítás kiválasztásában:
Hétfőtöl péntekig 08.00 és 16.00 óra között.
Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt

 

Kérdések és válaszok az új koronavírusról a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán

Helyzetjelentés, friss tájékoztatók a járvánnyal kapcsolatban

Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (European Centre for Disease Prevention and Control) naprakész információi, térképei, grafikonjai

WHO hasznos és illusztrált tanácsai utazóknak a megelőzésről, mítoszok és tények, helyes maszkhasználat.

gyorsan, egyszerűen, online