Útlemondási biztosítás

Sok esetben nem gondolunk bele, hogy az utazásunk megkezdése pillanatáig betegség és baleset is érhet minket vagy családtagjainkat, melynek következtében utazásképtelenné válhatunk, és így elbukhatjuk az utazásra befizetett pénzünket. De ha van útlemondási biztosításunk, akkor a pénzünk nem vész el. Így érdemes bebiztosítani magunkat, minden eshetőségre.

Ajánljuk mindazoknak, akik optimális védelmet keresnek az utazást megelőző előre nem várt eseményekre.

Már az örömet okoz, amikor lefoglaljuk az utazásunk, mert tudjuk, hogy az utazás élményekkel és újdonságok megismerésével jár, melyeket megélve mindig csak többek lehetünk. Vannak olyanok, akik évente többször utazhatnak, vannak azonban olyanok is, akik csak pár évente vagy 10 évente egyszer.

De bárhogy is adatott meg, az utazás mindig is pénzbe került, melynek a gyümölcsét szeretnénk élvezni és nem szeretnénk elveszíteni, azonban sajnos néha ez is megesik...

Van olyan utazás, melynek az ára már tartalmaz útlemondási biztosítást (többségében 10-20 %-os önrésszel) és van olyan, amelyhez mi külön köthetünk, abban az esetben, ha nem szeretnénk elveszíteni utazásunk árát. 

Az útlemondási biztosítás mindig az utazás megkezdéséig érvényes, tehát addig, amíg nem kezdjük meg az utazásunk. Miért is lenne rá szükség utána, amikor már elutaztunk? De valóban így van, hogy minden útlemondási biztosítás így működik?

A Mondial Assistance útlemondási biztosítása nem veszti érvényét az utazás megkezdésével, mert tartalmaz egy extra, de felár nélküli szolgáltatást utazás megszakítása esetére, melynek értelmében a lefoglalt, de nem felhasznált utazási termék értékét megtéríti a feltételekben foglaltak alapján max. 2,5 millió Ft értékben. Tehát ha pl. a 3. napon meg kell szakítani az utazást és haza kell utazni, akkor a még fennmaradó szolgáltatások értékét térítjük (az Általános Biztosítási Feltételek alapján)

© Allianz Worldwide Partners 2018 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.