Munkaszüneti napok, ünnepek és hosszú hétvégék 2024-ben 

Minden egy helyen: munkaszüneti napok, elrendelt szombati munkavégzés, iskolai szünetek és tippek az extra napokhoz, hogy a maximumot hozza ki a szabadságából 2024-ben.
Tavaszi szünet
Nyári szünet
Őszi szünet
Téli szünet

Itt megtalálja az öszes, Magyarországon 2024-ben érvényes munkaszüneti napot. Tervezze meg a nyaralását idöben és kombinálja néhány 

 extra nappal, hogy többet pihenhessen, új élményekért utazzon.

Munkaszüneti napok
Íme egyszerű tippjeink, hogyan toldja meg az ünnepnapokat egy picit és használja ki jobban a lehetőségeket egy kis extra pihenés, utazás érdekében. (érdemes már most egyeztetni a kollégákkal, ki mikor vesz ki szabit ;-) - éljenek a hosszú hétvégék)  

Spolier: lesz 3 ledolgozós szombatunk /nem biztos, hogy ez baj, ha ezeken szabira tudunk menni/, és ezek előbb vagy utóbb a hosszú hétvégéknek készítik elő a terepet.
És mivel idén egyetlen ünnepnap sem esik hétvégére (alig hiszem el!), idén akár 6 hosszú hétvégére is tervezhetünk külföldi utazást és utasbiztosítást.
Apropó: hétszer vegyek (plusz a hosszabb nyaralásokra is külö-külön utasbiztosítást? Amikor a Mondialnak éves biztosítása is van, igen versenyképesen?