utasbiztosítás a biztonságos utazásért, promóciós kód az online biztosítások vásárlásához
-15%
Kössön utasbiztosítást tengerparti nyaralásához

És használja ki a 15 % online kedvezményt

Kedvezménykód: nyar15

Simple, Smart, Safe utasbiztosítási termékeink azoknak a tudatos egyéni és családos Utazóknak szólnak, akik külföldi utazásuk alatt is szeretnének felkészülni a váratlan negatív helyzetekre is.

Az utasbiztosítás tartalmaz baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást, felelősségbiztosítást, gépjármű mobilitás védelmet (Smart, Safe), és még számos hasznos és kényelmi szolgáltatást az ÁSZF-ben leírtak alapján! Utasbiztosításainkat van lehetőség önrész nélküli útlemondási biztosítással is kombinálni.

Utazásunkat megelőzően is számos olyan eset is megtörténhet, melynek következtében utazásképtelenné válunk és le kell mondanunk az utazásunkat, így többnyire elveszítjük a kifizetett utunk árát.

Azonban, ha rendelkezünk útlemondási biztosítással (önállóan vagy utasbiztosítással kombinálva), melyben bebiztosítottuk az utazásunk árát, akkor az utazás lemondásából eredő anyagi kárunkat részben vagy egészben megtéríti a biztosító az ÁSZF-ben leírtak alapján!

Amennyiben 15 évnél fiatalabb saját tulajdonú, céges vagy kölcsönkért autóval, motorral vagy lakóautóval utazunk külföldre, abban az esetben lehetőségük van Gépjármű mobilitási védelemről is gondoskodnunk, mely azonnali segítséget jelent Európán belül baleset, gépjármű meghibásodás vagy járműlopás esetén az ÁSZF-ben leírtak alapján!

Az autó asszisztencia biztosításunk  szolgáltatásait 10 évnél fiatalabb gépjármű esetén a Smart és Safe utasbiztosításaink is tartalmazzák.

A 15%-os kedvezményt biztosító promóciós ajánlat 2024.  június 28. -től augusztus 25-ig érvényes a Mondial Assistance által kínált utasbiztosításokra, kivéve az éves biztosításokat. A kedvezmény csak a kampányidőszakban kötött biztosításokra vonatkozik, amelyekre a kedvezménykódot használja. További információkért kérjük, olvassa el a kampányszabályzatot