Éves utasbiztosítás

Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Covid-19-et biztosítási eseményként ismerjük el az utasbiztosítási termékeinkben azonnali hatállyal!

Ez azt jelenti, hogy a következő szolgáltatásokat most már minden termék tartalmazza (azaz az ÁSZF-ben feltüntetett pandémiák kizárása ezekben az esetekre nem vonatkozik, a kizárás nincs érvényben)

Abban a termékben, ahol megtalálhatóak a lenti fedezetek, időkorlát nélkül alkalmazhatóak, még a már megkötött és a jelenleg már külföldön tartozkodók esetében is.

Ugyanakkor, még az utasbiztosítási szerződése megkötése előtt ellenőrizze, hogy úticélja nem esik-e a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeibe.

Amennyiben igen, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása csak jelentősen korlátozott körben fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra.

További információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat illetve tájékozódjon a Feltételekből valamint tájékoztatónkból.

Az Éves utasbiztosítás minden utas számára a legjobb választás, akik 365 napig (alkalmanként a maximális kinntartózkodás 42 napot nem haladhat meg) állandó utazási védelmet szeretnének élvezni, akár privát vagy akár üzleti célból utaznak. Érdemes már az első utazás előtt megkötni ezt az utasbiztosítást, ami nemcsak egy hosszabb nyaralásra vagy egy távolabbi desztinációba történő utazásra érvényes. Az Éves utasbiztosítással 12 hónapig minden utazása védett - legyen szó akár külföldi városlátogatásról vagy hosszú hétvégéről vagy tengerparti nyaralásról vagy külföldi üzleti megbeszélésről, amennyiben az adott utazás a 42 napot nem haldja meg. 

Négy ok az Éves utasbiztosítás megkötéséhez: 
1. 12 hónapos utazási védelem, útlemondási biztosítással
2. Éves utasbiztosításunk ára kedvezőbb, mintha utazásonként kötné meg az utasbiztosításokat.
3. Éves utasbiztosítással 365 napon belül annyiszor (egyszerre 42 nap maximum) utazhat külföldre ahányszor csak akar.
4. Privát vagy üzleti utazás tervezése stresszmentesen: Nem kell mindig utasbiztosítást kötni az utazás előtt és így több időt szánhat a privát vagy üzleti utazás megtervezésre / lefoglalására.

Amennyiben hosszabb kinttartozkódást tervez (42 napnál hosszabb külföldi utazást), akkor a Mondial Assistance termékei közül az Őrangyal Utasbiztosítást vagy a Családi Utasbiztosítást ajánljuk Önnek, amelyeknél egy utazás maximális hossza akár 365 nap is lehet.

Ajánljuk mindazoknak, akik 365 napig korlátlan utazási védelmet szeretnének élvezni. Egyetlen foglalással egy évig biztonságban utazhat!

Akár 1 évre is köthető minőségi online utasbiztosítás, amely segítséget nyújt világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért.    

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Éves utasbiztosítás - biztosítási védelem 12 hónapig
Minden utasnak javasoljuk, hogy kössön Éves utasbiztosítást. Miért ajánljuk ezt? Mert meg vagyunk győződve arról, hogy az Éves utasbiztosítás mindenkinek a megfelelő utazási védelmet biztosítja: függetlenül attól, hogy hányszor utazik évente, legyen szó privát vagy üzleti utazásról, amely egyénileg vagy családdal történik - az Éves utasbiztosítás Mindig a tökéletes védelem az Ön számára.

Az Éves utasbiztosítás előnyei:

  • 12 hónapig gondtalan utazások
  • Minden utazás (egyszerre max. 42 napos utak) 365 napon belül biztosított
  • Kedvezőbb biztosítási díjak, mintha utazásonként kötne utasbiztosítást (az utazás árától függően)

Az Éves utasbiztosítás útlemondási védelmet is tartalmaz, ami 100.000 Ft-ig minden utazásra érvényes 12 hónapon keresztül - függetlenül attól, hogy álmai útját egy utazási irodán keresztül vagy az interneten önállóan foglalta le. Amennyiben nem tudja elkezdeni az utazást, az Éves utasbiztosítás fedezetet nyújt a felmerült sztornó díjakra. Biztosított okok lehetnek például váratlan súlyos betegség, munkahely elvesztése vagy terhesség, amiről a biztosított az utazás lefoglalásának időpontjában még nem tudott.
 
Az Éves utasbiztosítás egészségügyi védelmet nyújt külföldön és megtéríti az orvosilag szükséges kezelések költségeit, ami az orvosi és a kórházi költségek mellett tartalmazza a gyógyszerek költségeit is.

Minden egyes biztosítási védelem 365 napig érvényes, és minden olyan utazást lefed, amely az első utazás megkezdésétől 12 hónapon belül megvalósul. Éves utasbiztosítási csomagunk tehát a legátfogóbb utazási védelmet jelenti az Ön számára.

© Allianz Worldwide Partners 2019 - Minden jog fenntartva

Mondial Assistance Csoport büszke arra, hogy egyéneket és családokat szükségleteiknek megfelelő asszisztencia szolgáltatásokkal és utasbiztosításokkal láthat el. A kor igényeihez igazított, minőségi védelmet nyújtó utasbiztosítási termékeink a korábbinál több szolgáltatást tartalmaznak, megfizethető áraink azonban a devizaárfolyam kilengéstől függetlenül változatlanok. 2017-ben közel 50 ezer szavazat alapján az Év Utazási Biztosítója a cégcsoport magyarországi fióktelepe, a Mondial Assistance lett, 2018-ban pedig újabb jelentős szakmai elismerés, a Magyar Biztosítási Terméknagydíj odaítélése bizonyítja társaságunk szakértelmét és felkészültségét.

Az AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 117., nyilvántartását vezető bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszáma: 13-17-000129, adószáma 23837324-1-13)  mint a Mondial Assistance Magyarország, a párizsi Registre de Commerce des Sociétés -nél 519 490 080 kereskedelmi regisztrációs számmal bejegyzett AWP P&C S.A. (főiroda: FR-93400 Saint-Ouen, Rue Dora Maar 7.) biztosító társaság fióktelepe.