Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A Sleeping Around egy egyedülálló „felbukkanó szálloda”. A „felbukkanó” kifejezés többet jelent az egyszerű „megjelenésnél”. Itt exkluzivitást, rugalmasságot, és innovációt jelent. Egyedülálló élményt a meglepetés erejével. A kiskereskedelem már sikeresen él vele, de szállodák még sohasem használták e koncepciót széles körben. Legalábbis eddig.

További információ:  Sleeping Around 

 

 

Az észak-portugáliai Eco-Resort Pedras Salgadas park és spa üdülőhely egy kabincsoport melyet úgy úgy építettek meg, hogy tökéletesen illeszkedjék a kabinokat körülvevő természetbe. A kabinokat a fák közti szabad terek eltérő nagyságának figyelembe vételével állították fel, melyet az ablakok elhelyezése is tükröz. A tervezők szerint a kabinokat szándékosan úgy építették, hogy „a helyi környezetre minimális hatással” legyenek, így hangsúlyozandó a vendégekt és a park egymásra hatását.

További információ: Pedras Salgadas

 

 

Az angliai Hampshire-ben elhelyezkedő ötcsillagos Cottage Lodge bed and breakfast szállás 2012-ben  nyitotta meg „Standing Hat” („Álló Kalap”) elnevezésű termét, ahol a vendégeknek, ha televíziót akarnak nézni, akkor ehhez saját magunak kell pedálozással villanyáramot generálniuk.  A Cottage Lodge ökoberendezései közt találunk bambusz padlót illetve fatüzelésű kályhát is. A üdülőhelyi szállást környezettudatosan, a fenntarthatóság követelményeinek figyelebe vételével építették, s a napelem energiával működő „Standing Hat” termet a környező vidékről származó Douglas fenyőből építették. A szálással járó hagyományos, angol meleg reggelit helyileg termelt, előállított hozzávalókból készítik.

További információ: Cottage Lodge

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi utasbiztosítások európai utazáshoz, városlátogatáshoz, hosszú hétvégéhez vagy tengerparti nyaraláshoz. Akár Autó-motor asszisztenciával!


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.