Amit mindenféleképpen ajánljunk megtekintésre az Eiffel-torony, a Notre-Dame és a Louvre mellett a Sacre-Coeur Székesegyházat, mely a város legmagasabb pontján, a Montmartre-on áll és 5 kupolájával népszerű látványosságnak számít a turisták körében. A sokak számára csak Diadalívként ismert Arc de Triomphe szintén az egyik legismertebb látnivaló, mely a Charles de Gaulle téren található, és amelynek megépítését I. Napóleon császár rendelte el, azonban a munkálatok csak 30 évvel később kezdődtek meg.

Ha egy kis pihentető, ám de hangulatos programra vágyunk, akkor vegyünk részt egy szajnai hajókázáson is. Párizs mindenki által ismert folyóján hajózva remek kilátás nyílik a város nagy részére, és menet közben az ebédünket vagy vacsoránkat elfogyasztva megkoronázhatjuk utazásunkat. Mindenki számára maradandó élmény szokott lenni.

A várost legegyszerűbben repülővel érthetjük el, de autóval is viszonylag gyorsan megtehető a Budapest Párizs távolság, illetve számos buszos utazás is rendelkezésünkre áll, választhatunk igényünk és szabadidőnk alapján.

Bármely utazási módot is választjuk, ajánlatos utasbiztosítást kötni az utazás teljes időtartamára, hogy az előre nem látható negatív események se tegyék tönkre utazási élményünket.

Városlátogatásokhoz az Őrangyal Mini utasbiztosítást ajánljuk, autós utazás esetén pedig pluszban Auto-motor asszisztencia termékünk is köthető.

Kellemes és biztonságos utazást kívánunk!

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Weboldalunkon kikalkulálhatja utasbiztosítását, és ha minket választ, akkor a világ egyik legnagyobb utasbiztosítója fog vigyázni Önre és családjára is utazása alatt!
Kalandra fel!
Utasbiztosítás külföldi egyéni utazáshoz

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében