Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A Musée d’Orsay a modern zeneművészet nagy neveinek (Mahler, Debussy) már több eseményt is szentelt – ezt az elképzelést követi ez a kiállítás is, mely alkalmat kínál arra, hogy Bartók (1881-1945) világát a francia közönség is megismerhesse, méghozzá a magyar kultúra- és művészettörténet egy különösen gazdag időszakában. A 20. század kezdetén a magyar zene- és festőművészet egyazon szellemiségben találkozik: a szakítás és az újítás bűvöletében. Az európai avantgarde úttörőiként mindössze néhány év alatt önálló és sajátos nyelvet találnak ki, a modernitás nemzeti hagyományokkal átitatott formáját.

A magyar állami valamint külföldi és hazai magángyűjteményekből származó körülbelül száz festményt a fiatal Bartók, illetve az őt körülvevő zenészek, zeneszerzők, írók, költők, filozófusok és pszichoanalitikusok számos dokumentuma egészíti ki (kották, fényképek, filmek, hangfelvételek stb.). A kiállítás azt a termékeny párbeszédet kívánja újjáéleszteni a zene és a többi művészeti ág között, mely a 20. század eleji Magyarországon létezett.

A kiállítás fővédnökei François Hollande, francia, és Áder János, magyar köztársasági elnökök.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.