Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A Redentore Velence egyik legfontosabb fesztiválja – vallási körmenet, gigantikus tűzijáték és elbűvölő gondola futam teszi igazán felejthetetlenné. A fesztivál különleges templomi rendezvényeket, regattákat, színes felvonulásokat, valamint zenei előadásokat és egy látványos tűzijátékot is kínál.

A Rendentore Fesztivál azért különösen népszerű a velenceiek körében mivel egy vallásos témát ötvöz egy, a látogatók ezreit vonzó látványos ünnepléssel. Szombat este a Szent Márk-medence ad otthont egy szédületes tüzijátéknak, amely színek és árnyak színpompás kavalkádjával borítja fényárba a város kupoláit és tornyait. A többévszázados hagyományhoz híven alkonyatkor léggömbökkel és színes lampionokkal feldíszített kis hajók, bárkák és tutajok sokasága özönli el a Szent Márk-öblöt és a Giudeccacsatornát.

Majd egymás mellett lehorgonyoznak és mindenki hozzálát a hagyományos velencei speciali tásokból álló pazar vacsora élvezetes elfogyasztásához, miközben a 11.30-kor kezdődő és jócskán éjfél után véget érő tűzijátékra várakoznak.

A Redentore Fesztivál hagyománya 1577-ig nyúlik vissza. Ekkor ünnepelték meg először, hogy Velencében véget ért a rettenetes pestisjárvány. Az Il Redentoré-t, a Megváltás templomát, mely Andrea Palladio észak-itáliai építész nevéhez fűződik Velence szintén hálából építtette. A Giudecca-szigeten épült templomot a fesztivál alatt a zarándokok ma is felkereshetik egy megkapó 330 méteres ponton-hídon át megközelítve.

A „Redentore” ünneplésekhez ünnepélyes vallási és körmenet is tartozik. Az ünnepi hétvége számos, a „Voga alla Veneta”evezős szezon részeként szervezett gondola versennyel ér véget.

 
Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.