Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

A Földközi-tenger egymáshoz közel fekvő kikötővárosait számtalan hajó-, és kompjárat köti össze, így Çeşmé-ből akár néhány óra alatt átruccanhatunk Görögországba (Patras, Igoumenitsa). Valamivel hosszabb hajókázással elkalandozhatunk akár Horvátországba és Olaszországba is. A kompok (motorcsónakok és szárnyashajók) legalább hat görög szigetről startolnak mintegy tíz törökországi kikötő felé. A legforgalmasabb és legkényelmesebb török kikötők Bodrum, Marmaris, Kuşadası és Çeşme, míg a görög oldalon Rodosz, Kos, Szamosz és Chiosz. Isztambulba bármilyen közlekedési eszközzel el lehet jutni. Onnan földön, vizen, vagy levegőben lehet Çeşmé-be eljutni. Izmirbe, ahol a legközelebbi nemzetközi repülőtér található közvetlenül is berepülhetünk charter, fapados vagy kereskedelmi légitársaságok járataival. Az internet kitűnő lehetőséget nyújt az útvonalak és a közlekedési eszközök kiválasztásához, s az útvonal megtervezése önmagában is izgalmas élmény.

Çeşme, mely nevét számtalan forrásáról és oszmán szökőkútjainak sokaságáról kapta a hagyományos tengerparti nyaralás szerelmeseinek is csodálatos élménnyel szolgál. Népszerű jacht- és kompkikötő, vitorlásparadicsom, többek közt a természetes hőforrásnak is köszönheti ismertségét. A tengeri fövény, fehéren ragyogó strandok, a kristálytiszta víz, az ókori kultúra, a török hagyomány és modernitás sajátos elegye különleges hangulattal varázsolja el az idelátogatót. A széljárás pedig egyenesen szörfparadicsommá teszi Çeşmé-t. Ha ősi romokat szeretnénk látni feltétlenül érdemes kirándulást tenni a közelben lévő Efeszosz ősi városába, a világ egyik legnagyobb épségben megmaradt óvárosába, valamint a tartományi központba, az Égei-tenger gyöngyeként is ismert Izmirbe.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért


Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt az előre nem várt eseményekre, ha nem tudna elutazni.

Útlemondás - 2 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 2 500 000 Ft
Útazás késői megkezdése - 30 000 Ft

Automatikusan megújuló online utasbiztosítás útlemondási védelemmel, autó assistance-val, gyakran utazóknak.

Egészségügyi védelem - 50 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 250 000 Ft
Autó asszisztencia - 400 000 Ft


Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belül.

Utasok és jármű hazaszállítása - 400 000 Ft
Helyszíni javítás/szervízbe szállítás -100 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 25 000 Ft 

*Azzal az optimális esettel számolva, ha valaki egy évben 357 napot tölt más európai országban, nem lépve így át az egyszerre maximálisan megendedett 42 napos külföldi tartózkodást.
**455 Ft/autó-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy négy napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul.