A Földközi-tenger egymáshoz közel fekvő kikötővárosait számtalan hajó-, és kompjárat köti össze, így Çeşmé-ből akár néhány óra alatt átruccanhatunk Görögországba (Patras, Igoumenitsa). Valamivel hosszabb hajókázással elkalandozhatunk akár Horvátországba és Olaszországba is. A kompok (motorcsónakok és szárnyashajók) legalább hat görög szigetről startolnak mintegy tíz törökországi kikötő felé. A legforgalmasabb és legkényelmesebb török kikötők Bodrum, Marmaris, Kuşadası és Çeşme, míg a görög oldalon Rodosz, Kos, Szamosz és Chiosz. Isztambulba bármilyen közlekedési eszközzel el lehet jutni. Onnan földön, vizen, vagy levegőben lehet Çeşmé-be eljutni. Izmirbe, ahol a legközelebbi nemzetközi repülőtér található közvetlenül is berepülhetünk charter, fapados vagy kereskedelmi légitársaságok járataival. Az internet kitűnő lehetőséget nyújt az útvonalak és a közlekedési eszközök kiválasztásához, s az útvonal megtervezése önmagában is izgalmas élmény.

Çeşme, mely nevét számtalan forrásáról és oszmán szökőkútjainak sokaságáról kapta a hagyományos tengerparti nyaralás szerelmeseinek is csodálatos élménnyel szolgál. Népszerű jacht- és kompkikötő, vitorlásparadicsom, többek közt a természetes hőforrásnak is köszönheti ismertségét. A tengeri fövény, fehéren ragyogó strandok, a kristálytiszta víz, az ókori kultúra, a török hagyomány és modernitás sajátos elegye különleges hangulattal varázsolja el az idelátogatót. A széljárás pedig egyenesen szörfparadicsommá teszi Çeşmé-t. Ha ősi romokat szeretnénk látni feltétlenül érdemes kirándulást tenni a közelben lévő Efeszosz ősi városába, a világ egyik legnagyobb épségben megmaradt óvárosába, valamint a tartományi központba, az Égei-tenger gyöngyeként is ismert Izmirbe.

 

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!

Minőségi online utasbiztosítások, átfogó védelemmel, amelyek segítséget nyújtanak világszerte, mindenütt és mindenkor az Ön biztonságáért

Optimális sztornó vagy útlemondási biztosítás védelem utazás előtt a nem várt eseményekre önrésszel vagy anélkül, ha nem tudna elutazni.
 

Útlemondás - 3 500 000 Ft
Útlemondás önrész esetén - 3 500 000 Ft

Rövid időre is köthető minőségi családi utasbiztosítás teljeskörű védelemmel. Kedvező online díjak már egy felnőtt és egy gyerek utas esetén is!

Egészségügyi védelem - 200/100/30 000 000 Ft
Poggyászbiztosítás - 550/400/300 000 Ft
Balesetbiztosítás - 5/4/2 000 000 Ft
 

Online köthető Autó-motor asszisztencia 15 évnél fiatalabb, akár 9 üléses autókra, kisbuszokra, motorokra is Európán belüli utazásokhoz.

Utasok és jármű hazaszállítása - 500 000 Ft
Helyszíni javítás/szállítás -150 000 Ft
Csereautó (nap/autó max. 2 nap) - 20 000 Ft
Szállás (naponta, max. 2 nap) - 25 000 Ft

**390 v. 780 Ft/autó/nap-tól: A díj megállapításakor az utasszámtól függetlenül, egy 10 napos autós utazás egy napra vetített napidíját vettük alapul, az autó korának (10 v. 15 évnél fiatalabb) függvényében